Aktywne Wpisy
Adek1243 +4
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +208
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Serio te wszystkie Kimmele, Fallony i inne są oglądane przez max. 200 tysięcy osób w wieku 18-49? xD
Asmongold albo Critical Drinker tyle wyświetleń to chyba w godzinę robią.
Wiem, że telewizja upadła przez internet, ale spodziewałem się, że w USA jednak trochę więcej ludzi ogląda tego typu programy.
#usa
#bekazlewactwa
źródło: 62b21144db2988488843b6fc7e254354
PobierzTo dalej komicznie mało.
No i wg mnie to dalej mało, nawet jeśli w gronie lewicowych standuperów dalej ma 2 miejsce.
Fox chyba nie ma niczego podobnego w tym klimacie? A szkoda, ciekawe jakby wypadł. Mają tylko Jessy'ego Wattersa który zgarnia 3 miliony ale on o 20 leci.
Jak tak patrzę na Fox, to
@thority no tak było i dopiero po 10 latach to zauważyli i 2 miesiące po podpisaniu nowej umowy i pomimo tego, że co roku tracą 40 mln dolarów to nie chcieli od razu zrywać kontraktu wartego 15 mln xD Serio, łykasz anonimowe bzdury z amerykańskiego "Faktu", które nijak się mają do rzeczywistości. Wszyscy wiedzą, że Colberta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzColbert raczej skończy jako podcastowiec, jak Conan.
W tych godzinach Watters rywalizuje z dużo bardziej popularnymi programami niż Kimmel czy Colbert. Ci przegrywają walkę o widza nawet gdy wszyscy już spać idą, Kimmel na dodatek tracił widzów dramatycznie.