Wpis z mikrobloga

LINK

Serio te wszystkie Kimmele, Fallony i inne są oglądane przez max. 200 tysięcy osób w wieku 18-49? xD
Asmongold albo Critical Drinker tyle wyświetleń to chyba w godzinę robią.

Wiem, że telewizja upadła przez internet, ale spodziewałem się, że w USA jednak trochę więcej ludzi ogląda tego typu programy.

#usa
#bekazlewactwa
thority - LINK

Serio te wszystkie Kimmele, Fallony i inne są oglądane przez max. 200...

źródło: 62b21144db2988488843b6fc7e254354

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thority to jest oglądalność na żywo programu, który leci o 23:35 i mało który kanał na YT osiąga takie wyniki na live, a już na pewno nie regularnie i nie w takich porach, no i YT nie podaje danych dla poszczególnych grup, tak że tym bardziej porównywanie jednej grupy z całością nie ma sensu, bo YT też oglądają starsze osoby. Jakbyś doczytał artykuł, który zalinkowałeś to byś się dowiedział że Kimmel
  • Odpowiedz
  • 0
@Templar: sprawdziłem ten kanał na yt i nie ma regularnie kilku mln, co najwyżej na filmach o polityce.

to jest oglądalność na żywo programu, który leci o 23:35

To dalej komicznie mało.
  • Odpowiedz
  • 0
@Templar: a i tak powodował straty finansowe i to był jeden z powodów, że go pogonili.
No i wg mnie to dalej mało, nawet jeśli w gronie lewicowych standuperów dalej ma 2 miejsce.
Fox chyba nie ma niczego podobnego w tym klimacie? A szkoda, ciekawe jakby wypadł. Mają tylko Jessy'ego Wattersa który zgarnia 3 miliony ale on o 20 leci.

Jak tak patrzę na Fox, to
  • Odpowiedz
a i tak powodował straty finansowe i to był jeden z powodów, że go pogonili.

@thority no tak było i dopiero po 10 latach to zauważyli i 2 miesiące po podpisaniu nowej umowy i pomimo tego, że co roku tracą 40 mln dolarów to nie chcieli od razu zrywać kontraktu wartego 15 mln xD Serio, łykasz anonimowe bzdury z amerykańskiego "Faktu", które nijak się mają do rzeczywistości. Wszyscy wiedzą, że Colberta
Templar - >a i tak powodował straty finansowe i to był jeden z powodów, że go pogonil...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Templar: to dlatego piszę, że jeden z powodów.
Colbert raczej skończy jako podcastowiec, jak Conan.

W tych godzinach Watters rywalizuje z dużo bardziej popularnymi programami niż Kimmel czy Colbert. Ci przegrywają walkę o widza nawet gdy wszyscy już spać idą, Kimmel na dodatek tracił widzów dramatycznie.

According to monthly Nielsen figures, “Jimmy Kimmel Live!” dropped to just 1.1 million total viewers in August 2025, down 43% from January’s 1.95 million. His August household
  • Odpowiedz