Wpis z mikrobloga

@CT-5555: hahah, widzisz kolezko ja nazwalem ciebie zamordysta, bo swoim komentarzem jasno pokazujesz.:
"jak ktos woli cos innego niz ja, a to cos mi sie nie podoba, to najchetniech bym go do kamieniolomu wyslal"

Odpaliles sie kompletnie bezrefleksyjnie, piszac cos o jakiejs rece w nocniku, wyjalowionym libkowym podejsciu i braku wartosci. Uwaga, na podstawie rownowaznika zdania.

Jesli to jest wedlug ciebie takie ok i jednoczesnie chcesz prawic moraly i uprawiac
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: ja po prostu sypie solą w oczy, żeby może kogoś troche zainspirować do jakiejś małej refleksji, ale także wzbudzić niesmak, żeby ludzie mniej chętnie chwalili sie swoimi przywarami. W dupie mam wasze liberalne ideały, które nie działają i są szkodliwe.
  • Odpowiedz
ja po prostu sypie solą w oczy, żeby może kogoś troche zainspirować do jakiejś małej refleksji,

@CT-5555: kto prosil?
To tak jakbys przyszedl do monopolowego 24h o 4 nad ranem i tlumaczyl klientom ze wodka jest szkodliwa.
Twoja moralnosc, twoje decyzje i twoj sposob postrzegania swiata, tak naprawde #nikogo. Ale rozumiem ze poczucie wlasnej wartosci i ego rosnie, bo wg ciebie robisz mega dobra robote. No jak widac az nazbyt
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: @100LatMlodejParze znalazły sie dwa przewrażliwione płączki, szkalowanie ćpuństwa a zwłaszcza jego promocji - zamach na wolność, nienawiść do bliźniego płaku płaku.
Bycie biernym i sprzyjanie ćpuńskiej atmosferze - miłość bliźniego.
Żałośni jesteście i tempi jak materia nieożywiona.
  • Odpowiedz
  • 0
@CT-5555 c---a sie znasz a najbardziej sie wypowiadasz. Ale to standard. Kazdy cpun ktorego znam rozjechalby cie argumentami jak dziecko, a to dlatego ze masz zbyt mala wiedze oraz nie uzywasz w rozmowie argumentow procz wlasnych emocji.
Ale za to do rozmowy jestes pierwszy, szkoda ze rozmowa z toba nie ma sensu
  • Odpowiedz
znalazły sie dwa przewrażliwione płączki, szkalowanie ćpuństwa a zwłaszcza jego promocji - zamach na wolność, nienawiść do bliźniego płaku płaku.

Bycie biernym i sprzyjanie ćpuńskiej atmosferze - miłość bliźniego.

Żałośni jesteście i tempi jak materia nieożywiona.

@CT-5555: poki co to najwieksze plaku-plaku to ty tutaj
  • Odpowiedz
nie masz pojecia czym jest uzaleznienie albo po prostu masz iq kury.

@Mdx91: wystarczy przejrzec wpisy opa, toć to zwykła ćpunka. W waporyzator nie inwestujesz do jarania zielska raz do roku. I skoro ja mam iq kury to twoje musi byc na poziomie pantofelka
wujekzlarada - > nie masz pojecia czym jest uzaleznienie albo po prostu masz iq kury....

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz