Wpis z mikrobloga

Dlaczego Koopmeiners jest taki fatalny w Juventusie? on się dosłownie boi piłki, nieważne gdzie ją otrzyma, zaraz podaje do najbliższego, no po prostu pozoruje grę w piłkę. Ociężały, niezdarny, przestraszony. Myślałem, że Włosi wyłożyli się w zeszłym roku na tym całym Luizie z Aston Villi, ale Holender go przebija bez dwóch zdań, pewnie w letnim okienku wróci do Atalanty się odbudowywać. Niesamowity zjazd, 50 baniek w błoto
#pilkanozna #juventus
Zopyross - Dlaczego Koopmeiners jest taki fatalny w Juventusie? on się dosłownie boi ...

źródło: jv

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zopyross: Z Atalanty nie warto kupować, bo to jest klub anty-Manchester United. Każdy kto przychodzi do United zalicza tam najgorszą formę w życiu, a w Atalancie znowu każdy gra najlepiej. Nigdzie wcześniej ani później nie są tak dobrzy, jak w Atalancie
  • Odpowiedz
@Zopyross: Pamiętam jak nam władował 2 bramy w meczu, jak on mi wtedy zaimponował, sam pisałem na tagu że dawać go do #juve...

I niestety okazałoby się że nie byłbym dobrym dyrektorem sportowym xD
  • Odpowiedz
@Zopyross mnie też to zastanawia. Chłop po podpisaniu kontraktu zapomniał jak się kopie prosto piłkę. Ma przebłyski, ale w Atalancie sam potrafił z gówna ukręcić akcje. A tu nawet ciesząc się po golu potknął się xD
  • Odpowiedz