Wpis z mikrobloga

Pytanko. Od x lat mam już canal+ (kiedyś cyfra+, połączenie z wizją nawet pamiętam). Ale chciałbym się dowiedzieć, czy oglądając na satelicie powiedzmy canal+extra1 to mogę jednocześnie oglądać na serwisie online canal+extra2? Jak to działa w canal+? #canalplus
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@pawelas87 Okej, to mam jeszcze takie pytanko. Bo zacząłem tylko ustawiać i póki co zostawiłem. Ale, zacząłem ustawiać i zaraz po włączeniu kanału online od razu na satelicie pokazał się brak dostępu. I przez jakiś czas nic nie działało. Wyszedłem póki co z online i satelita działa z tego co wiem, ale nie wiem czy jak znowu nie spróbuję włączyć online to satelita nie przestanie działać. A tego właśnie chce uniknąć.
  • Odpowiedz
  • 0
@pawelas87 Właśnie zakładając konto w serwisie online i zweryfikowaniu konta, i po zalogowaniu do serwisu, od razu na telewizorze z satelity wyskoczył "brak dostępu" i żeby gdzieś tam zadzwonić. Odpuściłem sobie działanie w serwisie online, jedyne co to odświeżyłem uprawnienia, po paru minutach dostęp na satelicie w tv do kanałów wrócił. I stąd zastanawiam się czy jak uruchomię serwis online to czy nie stracę dostępu z satelity tak jak wcześniej
  • Odpowiedz
  • 0
@pawelas87 Działa już luks, kanały śmigają, dzięki za informacje. Aczkolwiek mam kolejne pytanie, czy wyjeżdżając za granicę na tydzień, serwis online będzie działać? Czy działa tylko na terenie Polski?
  • Odpowiedz