@Van-der-Ledre Właśnie w taki sposób upada to miejsce. Wojenki, pomawianie, ściągnie w dół. I po co? Czasami tęsknię za tagiem sprzed kilku lat bo wtedy bo wtedy i pogadać było można i miałem takie wrażenie przynależności do tego miejsca i ludzi na nich. A później to już równia pochyła. Discordziaki oskarki i zielonki zniszczyły to miejsce
@Van-der-Ledre widzę że te troll konta dostały bana na 1000 lat za trollowanie, to powinno otworzyć oczy co poniektórym. Mam swoje podejrzenia kto się za tym krył (ten ktos posiada szczegółową wiedzę tagową o różnych osobach, m.in. o mnie a udzielam się gościnnie) ale zostawię to dla siebie
@Van-der-Ledre: Niepotrzebnie się tłumaczysz - jak ktoś uwierzył tym zielonkom, to nic to nie da. I szkoda, że odchodzisz, bo w sumie obojętnie, co jest prawdą, a co nie, to bardzo fajnie piszesz i przyjemnie się to czytało (chodzi oczywiście o sam język, bo wpisy na ogół zbyt pozytywne nie były). I zawsze bawi mnie, kiedy ktoś pisze, że tag jest super, bo użytkownicy się wspierają, taa, już nie pierwszy
@Van-der-Ledre: Co mają femoboje do truceli? Czy trucel oznacza kiepsko zakamuflowanego geja nawet nie krypto, czy to jest jakiś humor, którego jako mieszkaniec na wschód od Wisły nie będę nigdy w stanie zrozumieć?
Nie, nie jestem masonem, ale kiedyś się tym tematem interesowałem i dużo o nim czytałem.
@Van-der-Ledre: ja ogułem nie w temacie i nie dam rady też ogułem tego przeczytac w całości ale to niestety skreśla nasza znajomość, ja tylko z masonami się zadaje.
2 osoby przychodzą sobie na zielonkach i niszczą społeczność, pod pozorem "walki" z kimś, ze mną, z innymi. Ich cała działalność opiera się jedynie na sianiu nienawiści
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 o 14.51.50
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 o 14.52.08
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 o 14.52.19
Pobierzźródło: vander
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Czasami tęsknię za tagiem sprzed kilku lat bo wtedy bo wtedy i pogadać było można i miałem takie wrażenie przynależności do tego miejsca i ludzi na nich. A później to już równia pochyła.
Discordziaki oskarki i zielonki zniszczyły to miejsce
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Prawda?
@Van-der-Ledre: ja ogułem nie w temacie i nie dam rady też ogułem tego przeczytac w całości ale to niestety skreśla nasza znajomość, ja tylko z masonami się zadaje.