Wpis z mikrobloga

@xzn_: widzę że kolega tak samo jak pan z obrazka przeżarty całkowicie ideologią friendzone

nie zerwała znajomości bo widziała go jako przyjaciela, do c---a wafla, nie wiem czy jesteś tego świadom ale istnieje inny typ związków międzyludzkich niż ruchanie - a jeśli jego tak strasznie bolało że ona nie widzi go jako partnera to czemu nie powiedział jej tego od razu tylko jak ostatnia p---a dusił się z tym
  • Odpowiedz
Wygryw za odwagę, ale przegryw totalny za formę. No k---a, co wy po 11-lat macie, żeby sobie na czacikach takie rzeczy wyjaśniać? Prawdziwy facet co ma jaja to idzie i załatwia takie sprawy na żywo, ostatecznie dzwoni.
  • Odpowiedz
@Barglenawdlezouss:

nie wiem czy jesteś tego świadom ale istnieje inny typ związków międzyludzkich niż ruchanie

Jestem świadom. Jednak z screenu wynika jasno, że kobieta wiedziała iż facet jest w niej zakochany/zauroczony, mimo tego ciągnęła znajomość dalej. Dlaczego? Kto normalny chce krzywdzić swojego przyjaciela?

Facet był głupi dawał się wykorzystywać, kobieta wykorzystywała bo było jej to na rękę o czym sama mu napisała. I to jest bardzo częste.
  • Odpowiedz
Juz sobie wyobrazam k

sytuacje w drugą strone, gdy to dziewczyna by tak zwyzywała jakiegos chłopaka w takiej sytuacji jak ta.

Juz widze te komentarze, ze wariatka, zeby dac sobie z kims takim spokój, ze takich ludzi powinno sie izolowac od spoleczenstwa itd..
  • Odpowiedz
@xzn_: po pierwsze: jedyne co wynika ze screena to to że nie był w jej typie, nie wiadomo czy wiedziała co do niej czuje, zwłaszcza że to wygląda jak ujawnienie uczuć które tłumił przez całą znajomość

po drugie: zapewne nigdy nie dał do zrozumienia że jest "krzywdzony" ani nie zasygnalizował że ta znajomość w jakiś sposób go męczy tylko jak ostatni cieć siedział cicho i liczył na to że jak
  • Odpowiedz
@Grupson: no ale dlaczego tak jest? Dlaczego stujerze sobie nie radzą i dlaczego jest ich coraz więcej? Dlaczego brakuje męskich wzorców? Dlaczego tak wielu dobrowolnie wpakowuje się w fz mając nadzieje na stosunek? Dlaczego myślą, że to jest skuteczne?
  • Odpowiedz
@xzn_: bo są stulejarzami i nie prawdà jest, ze jest ich coraz wiecej.Kiedys tez byli, tylko nie mieli gdzie sie otwierac tak jak dzis sluzy temu internet.
  • Odpowiedz