Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@sperg44 A ta Olciak czasem nie mówiła że miała myśli samobójcze po tym jak Baxton z ziomkami przesyłali sobie jej nudeski? Cóż za ironia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sperg44: nie nagrał bo nie ma o czym, typ za młodu wypisywał głupoty, poniósł jakieś tam konsekwencje (i tak zbyt duże wg mnie) i tyle, dalej sobie żyje, pracuje, ma kobietę i tyle. Nie był i nie jest żadnym pedo, stąd brak filmów.
  • Odpowiedz
@sperg44: konsekwencji nie poniósł, ponieważ jak widać nie popełnił przestępstwa, gdyby popełnił to by poniósł, przecież żyjemy w państwie prawa. Jeśli masz dowody na to, że popełnił, to przecież twoim obowiązkiem jest zgłosić taki występek.
  • Odpowiedz
  • 3
@Jamniki2: nie, nie mam obowiązku donosić na boxdela jeżeli uważam że zrobil coś karalnego xD to nic nie warty frazes ktory ma zerową wartość merytoryczną. A w Panstwie prawa sprawa rzekomo się PRZEDAWNILA co tak naprawde miejsca nie mialo i to bląd prokuratora
  • Odpowiedz
@sperg44: k---a chyba wam też baxton pindola wysłał i was dotykał że macie taką obsesje na jego punkcie. Weź idz na terapie i przestan sie zapierac o brzezine to może w końcu wyleczysz traumy i dasz ludziom żyć co?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Jamniki2 to złóż na mnie zawiadomienie do prokuratury i na każdego widza który uważa że boxdel popełnił przestępstwo i na wykopków którzy pisali o tym co zrobił Matczak zanim został zatrzymany a nie napisali donosu do prokuratury XD zobaczymy co ci powiedzą
  • Odpowiedz
  • 0
@Crankees: kolejny się przypałętał XD wymyśliliście teraz jaąś absurdalną teorię i będziecie się przysrywać że nie wysyłam zawiadomień do prokuratury na bombelosa XDDD
  • Odpowiedz