Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +788
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

- tu masz swój
- jezu jak gorąco, a to 10:00 dopiero
- no
- a syfu narobili, nic nie posprzątali, Jacek wstawaj, ogarnąć trzeba
- zaraz
- imprezować to pierwsi, ale żeby pomóc ooooooo to nie ma komu
- ...
- ty wiesz może gdzie wiatrak jest
- nie wiem
- a ty k---a wiesz cokolwiek?
- ...
- ty w ogóle wiesz, że żyjesz? łachmyto?
- mlask
- k---a, przebrałbyś się, a nie siedzisz jak taki knur zapity, śmierdzący, nieogolony
- smark
- i k---a nie smarcz mi tutaj, siedzi i smarcze, ale pewnie jak d----a dzwoni, to zaraz w pełni sił
- do jakich dziwek? jak to widzowie są
- widzowie? widzowie? mi wczoraj już pisali, jak tyś gadał z dziwkami, a ja tu spałam, myślisz, że ja nie wiem?
- strim leci
- i c--j mnie obchodzi strim, ty nawet strimować nie umiesz, wiesz kto to jest strimer?
- ...
- no własnie, przyjedzie daniel, to Ciebie z-----e zobaczysz
- ...
- on to ogląda i widzi co ty robisz i co? o co ciebie prosił daniel?
- no o remont
- no właśnie, a ty co? leżysz w tym wyrze, śmierdzi od ciebie i jeszcze chlasz za damski c--j
- o odezwała się - goha menelica
- a ty tam stul pysk gówniarzu! będę chciała to i ciebie z tą w-----e, dla mnie, to ty nie jesteś moim synem
- a ty dla mnie nie jesteś matką
- no jo
- "no jo" - weź ty już stul pysk tam menelico i zostaw jacka w spokoju
- kiedy on wygina! a z reszta eeeeee koani! od jutra nie ma już strimowania, także pożegnajcie panią margaret, bo jutro już koniec baj baj
- jak choniec jak daniel Ci nie pozwoli
- a on niech sobie strimuje, ale mnie tu już nie będzie oooo nie
- i gdzie pójdziesz? do maciory?
- a c--j ciebie to obchodzi! remontem się zajmij lepiej...jezu jak gorąco, ja pienie
#danielmagical #famemma
„I komu to przeszkadzało?”