Jak jeszcze raz który napisze, jakby to chciał mieszkać na wsi zabitej dechami, że fajnie jak jest 400 mieszkańców, że lepiej niż w mieście, ładne widoki i spokój
To niech się zamieni ze mną albo pierd*lnie w cymbał
@remlezar: bo większość ludzi mówiąc "wieś" ma na myśli coś w stylu Józefosław albo inne wioski obok wojewódzkiego, a nie chlew z którego do najbliższego miasta jest 20 kilometrów.
@przezwzrostprzegralemzycie: Żeby tylko 20 kilometrów. Są wiochy, gdzie do miasta wojewódzkiego masz 100 km czy nawet więcej. Dla osób żyjacych tam over.
@przezwzrostprzegralemzycie: tak, ale miasto powiatowe niewiele się różni od wsi - podobna chujnia, brak pracy (chyba że smrodex za 4666 brutto na 3 zmiany), brak kobiet, ogólnie brak perspektyw. Kto nie zamieszka w wojewódzkim to it's over.
@remlezar: Też pochodzę z takiego miejsca i mi się zatęskniło na starość po latach w stolicy. Szkoda, że reszta rodziny nie podzielała mojego entuzjazmu i w chałupie wiatr hula. Ale to tylko potęguje spokój.
@Wiezien_grywideo_Ziemia dawaj tego trabanta zglos do garageboys do tego typa od „daj temu k---a chwilę poleżeć”. Typ skupuje takie fury wrośnięte w ziemię i robi im detailing
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
Jak jeszcze raz który napisze, jakby to chciał mieszkać na wsi zabitej dechami, że fajnie jak jest 400 mieszkańców, że lepiej niż w mieście, ładne widoki i spokój
To niech się zamieni ze mną albo pierd*lnie w cymbał
źródło: 1000158081
PobierzI tak to jest, pozostaje gnicie, wiem po sobie
Heh, no ok
Komentarz usunięty przez autora
Typ skupuje takie fury wrośnięte w ziemię i robi im detailing