Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +61
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Tak działają związki jak nie jesteś w 5-10% najprzystojniejszych. Służysz głownie jako zasób. Tak to działało od początku świata, wiec nie ma się o co obraźać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
W sytuacjach towarzyskich czy też zainteresowań niezależnie od płci uważam że czuje się swobodnie i traktuje wszystkich równo (no może kobiety trochę lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i naturalnie.
I tutaj jednocześnie rozumiem jak z takiej interakcji powstają trwalsze znajomości ale i nie rozumiem -
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Wojciech_Skupien: Do jakiej konkretnie grupy Ty dołączyłeś, albo znasz kogoś kto dołączył i wygenerował
@mirko_anonim: Moim zdaniem - może to będzie dla Ciebie trochę brutalne - to Ty de facto robisz to co lubisz a nie to co powinieneś.
No taka prawda, sam wiesz że z tego bieżącego lifestylu nie wygenerujesz randek z których może być związek ale tkwisz w