@Arkagdynius: Te jego wysrywy wyglądają jakby schizofrenik pisał sam ze sobą, ironiczne uśmieszki i xd co zdanie, 15 akapitów jedno zdaniowych, pisanie w liczbie mnogiej do jednej osoby, utwierdzanie sie we własnej opinii i węszenie spisku wobec każdego losowego typa z twittera, więc nawet nie mam ochoty tego czytać
@Huptys: wiadomo że kłamie ale masz wierzyć arkowi na słowo a jak nie to jesteś manipulantem i debilem Nie wiem co mu do łba wpadło kiedy ktoś kto serio ograł grę jest w stanie również zauważyć że Arek biega po pierwszych lokacjach Niestety blokuje każdego co zrobi mu factcheck
@Arkagdynius: przecież to nawet nie jest cała mapa gry(ciekawe czy on to wie). No i niektóre lokacje w eldenie są wertykalne ( ͡°͜ʖ͡°) Lokacje są różnie zagęszczone i to te ciekawsze i ewidentnie "bardziej dopieszczone" są zablokowane za bossami. Jest na nich pewnie więcej do roboty niż na kilkukrotnie większych obszarach mapy pod względem powierzchni na mapie. Sama mapka z reddita nie jest też
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
Zapraszam na twitterka Arka gdzie kompromituje się o Elden Ringu i poraz kolejny wychodzi jego niewiedza przy równoczesnym egotopie
Areczku, opamiętaj się! Już niedługo uśmieszków będzie tyle samo co normalnej odpowiedzi
źródło: 1000001317
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-08-26 203419
PobierzNie wiem co mu do łba wpadło kiedy ktoś kto serio ograł grę jest w stanie również zauważyć że Arek biega po pierwszych lokacjach
Niestety blokuje każdego co zrobi mu factcheck
źródło: obraz_2025-08-26_211635916
Pobierz