Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +46
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
PrzegrywZeWsi +12
Ubrania robocze
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
źródło: Ubranie na 5 pokoleń
Pobierz

A więc Trumpowi to dodrukowali akcji, dlatego pisał że nie zapłacił nic za nie, ruchanie akcjonariuszy część 2137.
@gonzo91: US dostało 10% w zamian za dofinansowanie z chips-act, które miało być pomocą dla amerykańskiego przemysłu chipowego, dodatkowo dostali opcje na kolejne 5% gdyby Intel chciał sie pozbyć foundry-biz
Sam się długo wahałem nad Intelem ale po tym rozwodnieniu akcjonariatu i de-facto częściowej nacjonalizacji odpuszczam definitywnie.
@gonzo91: jest jeszcze gorzej. Bo wygląda na to że USA będą blokować wyprzedaż foundry-biz, a to miało sporo sensu w sytuacji intela i mogło pomóc w odwróceniu losów tej firmy.
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU:
źródło: 5119893453_ludzie_to_sa_idioci_
Pobierz