Ale w sumie postanowiłem wziąć obie tabele i zestawić z wykresem (biała linia prognoza z 2024, pomarańczowa z teraz), gdzie niby pod luty 27 ma podjechać pod 1k i się w maju odbić, no ciekawe, nie wiem co o tym myśleć
Przy $120 sprzedałem połowę którą trzymałem od $22. Nie myślałem że tak szybko odbije po cłach trumpa ( ͡°ʖ̯͡°) Przecież nie będę się ładował teraz przy 180 na bullrunie jak wszystko rośnie chyba nie?
@interpenetrate strona g---o warta, o ile dobrze pamiętam, zmieniają predykcje a przeszłe predykcje usuwają , domyśl się dlaczego, bo GRO ich strzałów się po prostu nie zgadza. Sprawdź se te stronę w internet archive, nic się nie pokrywa, a co miesiąc predykcja się zmienia.
@interpenetrate: w 1,5 roku ma zrobić 600%? to nawet ja nie jestem takim optymistą xD najpierw niech zrobią 1T kapitalizacji czyli niecałe 500$ za akcję, bo z tym może się zejść dłużej niż 1,5 roku xd
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
https://wykop.pl/wpis/79267985/pltr-gielda-mialem-wrzucac-tego-screena-dla-beki-j
dane prognozy trochę się zmieniły od 2024r, teraz są inne
https://longforecast.com/palantir
Nie wiem co to za strona czy jest czymś na czym warto się opierać... Ta spółka jest mega przewartościowana już teraz. Normalnie, powiedziałoby się że wycena to gdzieś ok, nawet nie że 50-100, tylko niech będzie te 100-200. Nie 400-800
Ale w sumie postanowiłem wziąć obie tabele i zestawić z wykresem (biała linia prognoza z 2024, pomarańczowa z teraz), gdzie niby pod luty 27 ma podjechać pod 1k i się w maju odbić, no ciekawe, nie wiem co o tym myśleć
Przy $120 sprzedałem połowę którą trzymałem od $22. Nie myślałem że tak szybko odbije po cłach trumpa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przecież nie będę się ładował teraz przy 180 na bullrunie jak wszystko rośnie chyba nie?
#gielda #palantir #pltr #pieniadze #inwestowanie
źródło: obraz_2025-08-07_142321024
Pobierznajpierw niech zrobią 1T kapitalizacji czyli niecałe 500$ za akcję, bo z tym może się zejść dłużej niż 1,5 roku xd