Aktywne Wpisy

MonazoPL +108
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
Czoso +170
Bawią mnie argumenty lekarzy "ale nie każdy zarabia 100k!".
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale

#apustaja #frenpill
źródło: apusad
PobierzZakumpluj się ze swoim nowym kolegą.
Dlaczego nie masz siły wstać? Czy Twoje zdrowie i życie są zagrożone?
@Satan_Was_a_Babyboomer: nie, pisałem to w kontekście braku umiejętniści umawiania się do lekarza. Nigdy tego nie robiłem bo jak mnie poskładało na tyle że nie miałem siły wstać to i tak bym nie poszedł i czekałem aż przejdzie. Teraz nic mi nie jest, jestem sprawny. I muszę iść s tym guzem
@Hellicon: nie
Mam nadzieję, że to nic poważnego i że wszystko będzie dobrze, zdrowia (づ•﹏•)づ
Masz ubezpieczenie? Jest możliwość (głównie finansowa) pójść prywatnie? Trzeba na to przyszykować tak ze 300zł przynajmniej ale miałbyś wszystko od ręki. Chętnie Ci wszystko wytłumaczę.
No i wybierasz sobie według jakichś swoich preferencji, albo po prostu wybierz tego który ma najlepsze opinie. Jestem przekonany, że skoro ogarnąłeś założenie konta na wykopie to zaklepanie
Od razu mówię, że to może być nowotwór łagodny taki jak tłuszczak ale w tym miejscu jest całkowicie niegroźny. Niektórych przeraża samo to słowo a niepotrzebnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora