Wpis z mikrobloga

Chłop znalazł guza a nawet nie wie jak się umówić do lekarza. Jest sam jak palec i jak jest tak źle że nie ma siły wstać to sika do butelki po wodzie oaza. Ehh jutro tzreba będzie wygooglować jak się umówić i to zrobić

#apustaja #frenpill
walokid - Chłop znalazł guza a nawet nie wie jak się umówić do lekarza. Jest sam jak ...

źródło: apusad

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Dlaczego nie masz siły wstać? Czy Twoje zdrowie i życie są zagrożone?

@Satan_Was_a_Babyboomer: nie, pisałem to w kontekście braku umiejętniści umawiania się do lekarza. Nigdy tego nie robiłem bo jak mnie poskładało na tyle że nie miałem siły wstać to i tak bym nie poszedł i czekałem aż przejdzie. Teraz nic mi nie jest, jestem sprawny. I muszę iść s tym guzem

Jezu powiedz że trollujesz.

@Hellicon: nie
  • Odpowiedz
@walokid: niech fren nie zwleka z wizytą.
Mam nadzieję, że to nic poważnego i że wszystko będzie dobrze, zdrowia ()
  • Odpowiedz
@walokid: przede wszystkim na 99,99% to nie jest nic groźnego i nie ma się czym martwić. Oczywiście trzeba to skontrolować dla pewności.

Masz ubezpieczenie? Jest możliwość (głównie finansowa) pójść prywatnie? Trzeba na to przyszykować tak ze 300zł przynajmniej ale miałbyś wszystko od ręki. Chętnie Ci wszystko wytłumaczę.
  • Odpowiedz
@walokid: najłatwiej i najszybciej byłoby umówić się przez znanego lekarza. Nie potrzebujesz aplikacji. Wchodzisz na znanylekarz, wpisujesz swoje miasto i specjalizacje. Nie wiem jak wygląda ten guzek ale wydaje mi się, że najprędzej pomoże Ci chirurg. Ewentualnie dermatolog. Wyskoczą Ci dostępni lekarze.

No i wybierasz sobie według jakichś swoich preferencji, albo po prostu wybierz tego który ma najlepsze opinie. Jestem przekonany, że skoro ogarnąłeś założenie konta na wykopie to zaklepanie
  • Odpowiedz
@walokid: żaden problem. Daj znać jakbyś gdzieś utknął czy coś :)

Od razu mówię, że to może być nowotwór łagodny taki jak tłuszczak ale w tym miejscu jest całkowicie niegroźny. Niektórych przeraża samo to słowo a niepotrzebnie.
  • Odpowiedz
  • 2
@Pupypupy: sprawdziłem w moje ikp kto jest moim lekarzem i wyszło że jestem cały czas zapisany do pedjatry. Jutro ide złożyć jakąś deklaracje żeby mi przydzielili interniste. Próbowałem złożyć wniosek online ale w najbliższej placówce nie pokazuje mi żadnych lekarzy do wyboru
  • Odpowiedz