Wpis z mikrobloga

@kamil-tika: Gościu, ja chcę dobrze dla ciebie. Ty spermisz do 40letniego prawiczka przegrywa. Otwórz oczy. To męczydupa, podchodzi do grup ludzi i mają go dość, bo mówi infantylne rzeczy jak dziecko i myśli, że jest fajny, bo przeklina.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mroczny_Mag_Mroku: a ty zrozum, ze ty mozesz go nie lubic a ktos inny moze go lubic. Tak samo jeden lubi hawajska a inny powie, ze nienawidzi. Jedyny typ chyba w necie ktory jest po stronie chuopskiej i konsekwentnie cisnie glupote juleczek.
  • Odpowiedz
Konsekwentnie po stronie chłopskiej? To chyba nie widziałeś nagrania jak nieudolnie podrywał umysłowo opóźnioną Juleczkę i obrażał swoich widzów, by się jej przypodobać. Oczywiście, jak na żałosnego kuka-spermiarza przystało, nic nie ugrał. Dla mnie to zwykły mitoman i śmieć bez zasad, któremu nie podałbym ręki. Przy okazji gdzie są te wszystkie jego super projekty? Przypomnę kilka: fundacja pomagająca mężczyznom, strona internetowa pozwalająca szukać żony z zagranicy, projekt przerabiania normika na chada, wspaniała
  • Odpowiedz
@Herbacin: Chodziło mi o sytuację jak zaczynał nadawać na kicku i zaprosił jakąś "gamer-girl" spotykającą się z "Włochami". Wtedy pokazał w pełni swoją prawdziwą naturę cuckolda i obrażał widzów, by u niej zapunktować. Dla mnie to był moment, gdy straciłem do niego resztki szacunku. Nie żeby wcześniej nie było sytuacji, że zachowywał się chamski ns live'ach, ale wtedy zwalałem to na to, że za dużo wypił podczas transmisji.
  • Odpowiedz