Aktywne Wpisy

koniolizator +225
Jadę do mechanika od automatycznych skrzyń biegów. Trzymajcie kciuki żebym nie musiał zakredytować się na 3 pokolenia do przodu.

Jarkendarion +5
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz

#pcmasterrace #pokazkota
źródło: temp_file7139358336294563491
Pobierz@RobinSchudl: Całkiem tania buda, jak blachy, grubość ok? Dorzuć jeszcze jeden wentylator na tył i będzie git.
@Gawith_Apricot: I po co tak? Do mnie tak nie.
Tu masz zgodnie z życzeniem komputer mojej szanownej Żmijki, dwie 140 na froncie, brak tylnego śmigiełka:
źródło: żmija
PobierzTeraz przeproś. :)
źródło: Ja
PobierzKurzczę, MSI w tym Suprimie, dało radę z chłodzeniem, mój TUF cieplejszy. Fakt, że to 4080 ma chłodznie jak 4090, konkretna cegła.
źródło: obraz_2025-07-28_001047818
PobierzMój blaszak wygląda dla odmiany tak, jest mniej ascetyczny:
źródło: obraz_2025-07-28_002254812
Pobierzźródło: obraz_2025-07-28_002435120
PobierzU żmii klasyka współczesna: Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
U mnie mniej konwencjonalny, ale bardzo dobry: Thermalright True Spirit 140 Power, używałem go od lat i bardzo mi smutno, że już go nie produkują, ale 172 mm wysokości onieśmielało jak sądzę. Dobrze, że zrobiłem zapas wentylatorów do niego, bo w chacie mam obecnie dwa egzemplarze.
@Gawith_Apricot: Piwnice pogarszają temperatury grafiki, ale to niedobra o tym mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zmotywowałeś mnie do przeprowadzenia testu w wolnej chwili( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam śmigło z tyłu i dwa nad radiatorem. Założę się, że jeśli je wyłączę, to temperatura CPU w stresie wzrośnie o dobre 0.5 stopnia( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
@Ralphs: jeśli test ma mieć sens to je zdemontuj.
@Ralphs: