Aktywne Wpisy

monalisssa +2
Mirki co to może być? Wypadło z suszarki bębnowej z praniem. Ma ok2,5cm długości. W ostatnim miesiącu moje ubrania i walizki były na rejsie Gibraltar-Madera oraz w Egipcie. Możliwe że to pasażer na gapę czy mam inwazję jakiegoś robactwa w domu?!? #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pajaki #zalesie
źródło: IMG_7067
Pobierz
dawid131 +280
Z góry jeszcze raz przepraszam każdego kto nie chciał być wołany, ale było ponad 2k plusujących użytkowników.
Święta na oddziale szybko zleciały że człowiek jest w szoku kiedy uciekł ten czas. Oglądanie filmów, czytanie książek, granie w gry (ściągnąłęm sobie core keepera). Jakby ktoś sie zastanawiał to internet na tyle dobry że spokojnie można sobie pooglądać filmy w 1080p, więc jest na prawde spoko. W planach zrobiłem sobie taką kosmiczną liste filmów i
Święta na oddziale szybko zleciały że człowiek jest w szoku kiedy uciekł ten czas. Oglądanie filmów, czytanie książek, granie w gry (ściągnąłęm sobie core keepera). Jakby ktoś sie zastanawiał to internet na tyle dobry że spokojnie można sobie pooglądać filmy w 1080p, więc jest na prawde spoko. W planach zrobiłem sobie taką kosmiczną liste filmów i
źródło: 1000011248
Pobierz

źródło: 3uw7zsehk1ff1
Pobierz