Aktywne Wpisy
pieknylowca +165
Tak wygląda 90% różowych - podróżniczek. Wyjazd w jakieś mało znane miejsce, zobaczenie czegoś nowego? A po co? Komu to potrzebne? Setny wyjazd do Włoch: super #podroze
źródło: 1000005916
Pobierz
marian-pxzz +272
Oglądałem dom, cena 2mln zł. Pośredniczka z agencji nieruchomości nieśmiale powiedziała mi że prowizja dla niej to tylko 2% dla obu stron. Obu w sensie po 2% każda ze stron XD
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci

#przegryw
źródło: pepeSweat
Pobierz@wonsz337: Tak. Na trzeźwo, to zwykła rozmowa jest wyzwaniem dla mnie, z powodu strachu przed oceną. Boję się, że ktoś sobie pomyśli, że z jakimś mega ułomkiem gada, bo sie blokuje/jąka. Dlatego sie uzależniłem od benzodiazepin, bo one likwidowały ten lęk i strach do zera, miałem w------e na opinie innych, no ale niestety nie da
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: A tu zaraz inny mirek z tagu #przegryw napisze post, że chciał kupić lampki do akwarium, ale stresuje się rozmowami przez telefon i jak chłop zapytał, czy dzwoni z olx, czy z innego serwisu, to się skompromitował i odpowiedział, że z normalnego telefonu, i over dla chłopa
Tyle brałem antydepów w ciągu ~8 lat i żaden nie pomógł na depresję, fobię społeczną i zaburzenia lękowe. Jedynie niektóre z nich dobrze działały nasennie. I nie wiem czy do plusów można to zaliczyć, że większość mnie kastrowała chemicznie, że nie miałem wgl popędu. Na paroksetynie nie waliłem koń około 14 miesięcy.
źródło: hehehe
Pobierz