Aktywne Wpisy

Salido +244
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz
Gran +302
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Ja jestem na tak. Jest to dobry piłkarz, którego znany, każdy nowy zawodnik to jest rzuty monetą, nigdy nie wiadomo jak będzie grał.
Całe zamieszanie wyszło nam na dobre, bo wynegocjowaliśmy dzięki temu lepsze warunki. Nie ma co się obrażać, jakby nie chciał u nas grać to wróciłby do Hiszpanii.
https://www.goal.pl/1-liga/to-juz-pewne-igbekeme-w-drodze-do-polski-nowe-informacje/