Wpis z mikrobloga

• 0
@LeoXIV: moja wyglądała tak że siedziałem w parku, miałem parę butelek wódki i kilku znajomych, a dodatkowo częstowaliśmy przechodzących obok ludzi. Była jakaś muzyczka z głośnika i tak to wyglądało, bo akurat moi rodzice mieli większą inwestycję, i nie mieli kasy na jakąś imprezę czy wynajęcie sali. To i tak na dobre wyszło - większość znajomych z tamtego okresu okazała się fałszywa, i z 80% ludzi nie mam kontaktu, czego
  • Odpowiedz
@michalxd21: już mnie świerzbiły palce, żeby przykomentować, ale zakończenie jednak przedstawia jak wygląda natura ludzka.
Yamal na tej 18 też pewnie nie ma zbyt wielu przyjaciół :P
  • Odpowiedz
@michalxd21: Ja u siebie też jedyne co mogłem najwyżej sobie,, wynająć" to dom kolegi który miał w podobnym terminie i razem zrobić urodziny bo u siebie miałem co najwyżej 8 metrów pokoju na krzyż. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Więcej to o obecnych 18-tkach @tomwick55 powiedziałby, bo on 25 lat dopiero ma, a ja coś kojarzę, że wszyscy starsi, ale 14-15 lat temu mało kto wynajmował salę weselną w lutym na 18-tkę, a dzisiaj to jakaś norma dziwna. Mnie to nawet śmieszą te filmiki jak 18-latka w kusej sukience i mikro-majtkach pod spodem dostaję skórzanym paskiem od 80 kg koleżanek czy 55-letnich wujów z wąsem co w rozbiórkach robią. To
S.....9 - Więcej to o obecnych 18-tkach @tomwick55 powiedziałby, bo on 25 lat dopiero...
  • Odpowiedz