Wpis z mikrobloga

Michau!!!! Coś ty zrobił z tym portalem???
Od kilku dni regularnie wchodzę w gorące o różnych porach dnia i oprócz dwóch lub trzech wpisów na różne tematy to 99% przewijanego tekstu to wysrywy na tagu #przegryw

11:00, 03:00, 21:00… nieważne która godzina ( ͡° ʖ̯ ͡°) to straszne! A kiedyś ten portal był takim spoko miejscem
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kiedyswygramzycie znam wykop praktycznie od powstania. Uwierz, że kiedyś to było przyjemne miejsce!
Prawackie wysrywy czy też lewackie to dopiero od kilku lat… w sumie to bardzo politycznie zrobiło się tu kiedy przyszli parówkowi korwinisci parę lat temu. Ale nawet wtedy nie było aż tak toksycznie jak teraz.

@Zachodny aaa to spoko. Przestane wchodzić :) jak mi patola pod domem zacznie robić syf to przestanę po prostu wychodzić z domu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zachodny tak samo jak nie twój ( ͡ ͜ʖ ͡) w tym jest problem! Białek powinien zbanować ten cały jadowity hasztag a każdy z was powinien wyłapać perma
  • Odpowiedz
@Notes

Uwierz, że kiedyś to było przyjemne miejsce!

otóż nigdy nie było to przyjemne miejsce tylko kiedyś było to miejsce dla przemądrzalców poważniaków którzy myśleli że mają zawsze rację a nigdy nie mieli
  • Odpowiedz
  • 0
@stiv30 takie coś to nie jest rozwiązanie. Jeśli dam tag na czarno to po pierwsze problem toksykow nie zniknie a po drugie na mirko nie będzie żadnych wpisów ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn nie wiem ile masz lat objął długo tu siedzisz ale nie zgodzę się z toba.

przemądrzalców

zawsze mają racje

Czyli aktualny stan rzeczy jak się czyta mizoginów, przegrywow, parawakow którzy uważają że tylko ich światopogląd jest słuszny
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn ale zakłamanie rzeczywistości, projekcje i urojenia…
Czyli jak dzisiaj dostanę bana i jutro założę nowe konto to moje życie się resetuje i co się wydarzyło to nieprawda? XD
Ale skoro tak wypierasz to co napisałem to znaczy że w dupie byłeś i g---o widziałeś. Kiedyś wykop był naprawdę spoko portalem i człowiek nie musiał się wstydzić że ma tu konto. Określenie elita polskiego Internetu nie wzięła się z nikad. Za
  • Odpowiedz
@Notes rzucasz jakieś losowe słowa jakieś projekcje no przemądrzalec taki jesteś to tłumaczy dlaczego kiedyś ci tu było lepiej

no i potem przyszli tacy jak ja (z kontem od ponad 16 lat) i ci zepsuli no
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn „przemadrzalec” bo napisałem słowo urojenia? Najwidoczniej ty ciągle jesteś taki sam od 16 lat i oceniasz wszystkich swoją miarką. Przemawia przez ciebie nienawiść, zazdrość, frustracja i ogólnie pojęty przegryw. Nie dziwię się, że masz takie podejście. Świat byłby lepszy bez takich ludzi jak ty (a już na pewno na tym portalu byłoby przyjemniej)
  • Odpowiedz