Michau!!!! Coś ty zrobił z tym portalem??? Od kilku dni regularnie wchodzę w gorące o różnych porach dnia i oprócz dwóch lub trzech wpisów na różne tematy to 99% przewijanego tekstu to wysrywy na tagu #przegryw
11:00, 03:00, 21:00… nieważne która godzina ( ͡°ʖ̯͡°) to straszne! A kiedyś ten portal był takim spoko miejscem
@kiedyswygramzycie znam wykop praktycznie od powstania. Uwierz, że kiedyś to było przyjemne miejsce! Prawackie wysrywy czy też lewackie to dopiero od kilku lat… w sumie to bardzo politycznie zrobiło się tu kiedy przyszli parówkowi korwinisci parę lat temu. Ale nawet wtedy nie było aż tak toksycznie jak teraz.
@Zachodny aaa to spoko. Przestane wchodzić :) jak mi patola pod domem zacznie robić syf to przestanę po prostu wychodzić z domu.
otóż nigdy nie było to przyjemne miejsce tylko kiedyś było to miejsce dla przemądrzalców poważniaków którzy myśleli że mają zawsze rację a nigdy nie mieli
@stiv30 takie coś to nie jest rozwiązanie. Jeśli dam tag na czarno to po pierwsze problem toksykow nie zniknie a po drugie na mirko nie będzie żadnych wpisów ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@vieniasn ale zakłamanie rzeczywistości, projekcje i urojenia… Czyli jak dzisiaj dostanę bana i jutro założę nowe konto to moje życie się resetuje i co się wydarzyło to nieprawda? XD Ale skoro tak wypierasz to co napisałem to znaczy że w dupie byłeś i g---o widziałeś. Kiedyś wykop był naprawdę spoko portalem i człowiek nie musiał się wstydzić że ma tu konto. Określenie elita polskiego Internetu nie wzięła się z nikad. Za
@vieniasn „przemadrzalec” bo napisałem słowo urojenia? Najwidoczniej ty ciągle jesteś taki sam od 16 lat i oceniasz wszystkich swoją miarką. Przemawia przez ciebie nienawiść, zazdrość, frustracja i ogólnie pojęty przegryw. Nie dziwię się, że masz takie podejście. Świat byłby lepszy bez takich ludzi jak ty (a już na pewno na tym portalu byłoby przyjemniej)
Od kilku dni regularnie wchodzę w gorące o różnych porach dnia i oprócz dwóch lub trzech wpisów na różne tematy to 99% przewijanego tekstu to wysrywy na tagu #przegryw
11:00, 03:00, 21:00… nieważne która godzina ( ͡° ʖ̯ ͡°) to straszne! A kiedyś ten portal był takim spoko miejscem
Prawackie wysrywy czy też lewackie to dopiero od kilku lat… w sumie to bardzo politycznie zrobiło się tu kiedy przyszli parówkowi korwinisci parę lat temu. Ale nawet wtedy nie było aż tak toksycznie jak teraz.
@Zachodny aaa to spoko. Przestane wchodzić :) jak mi patola pod domem zacznie robić syf to przestanę po prostu wychodzić z domu.
otóż nigdy nie było to przyjemne miejsce tylko kiedyś było to miejsce dla przemądrzalców poważniaków którzy myśleli że mają zawsze rację a nigdy nie mieli
Czyli aktualny stan rzeczy jak się czyta mizoginów, przegrywow, parawakow którzy uważają że tylko ich światopogląd jest słuszny
Czyli jak dzisiaj dostanę bana i jutro założę nowe konto to moje życie się resetuje i co się wydarzyło to nieprawda? XD
Ale skoro tak wypierasz to co napisałem to znaczy że w dupie byłeś i g---o widziałeś. Kiedyś wykop był naprawdę spoko portalem i człowiek nie musiał się wstydzić że ma tu konto. Określenie elita polskiego Internetu nie wzięła się z nikad. Za
no i potem przyszli tacy jak ja (z kontem od ponad 16 lat) i ci zepsuli no