Aktywne Wpisy

dan-ok +669
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
doghunt +83
W Polsce to #p0lka wykonuje pierwszy krok, nawet jeżeli robisz za minimalną w mcdonalds (o ile jesteś czarny)
NATURA
#p0lka #natura #blackpill #przypadkowymurzyn
NATURA
#p0lka #natura #blackpill #przypadkowymurzyn

@mozis: U kota nawet 24h głodówki może doprowadzić do stłuszczenia wątroby, które nie leczone może nawet doprowadzić do zejścia.
Kot to nie pies. Nie wypisuj proszę szkodliwych bzdur.
@m76859 mam ten sam problem, mam 6 kotów. Dwa jedzą tylko jeden rodzaj karmy a mianowicie mokrą purine idnyk z fasolką, nie tkną nic innego mimo, że wcześniej jadły wszystko. Po prostu pogodziłam się z tym i dostają tylko to bo przetestowałam 90% dostepnych karm
Koty medycznie źle znoszą głodówkę, bo są ssakami przystosowanymi do czerpania wody z pożywienia (w naturze jedzą tylko mięso) a więc dłuższe głodzenie może prowadzić do odwodnienia, a w efekcie do śmierci.
Do tego dochodzą dodatkowe schorzenia jak nieodwracalne stłuszczenie wątroby, problemy metaboliczne.
Jak nie chcesz się spuszczać nad kotami to ich nie miej, ale daj ludziom, którzy je mają zająć się nimi
Gdzie o tym pisałem?