@-PPP-: Smiechaj, smiechaj. Ale to Ty oceniasz system pod wzgledem "kompatybilności z execami Windowsa" - jedyny prawdziwy wyznacznik wartosci systemu oparacyjnego. :D
@r00t: Hehe, no widzę my już dobrzy kumple jesteśmy. Już wiesz wszystko o mnie, nawet jak oceniam systemy operacyjne. No w sumie jedna wypowiedź pod śmiesznym obrazkiem z internetu to w sam raz na wysuwanie takich wniosków :))
@-PPP-: Po tekscie o dzieciach i grach... Ten tekst zawsze porusza kazdego gracza powyzej dziesiatego roku zycia ;))
Ale co do kompatybilosci... Robilem dobrych pare lat na linuksie, teraz robie w .net na winszicie juz kilka. Dalej nie uwazam, ze kompatybilnosc jest potrzebna. A wyzszosc linuksa jest oczywista.
Spoko, mozesz mowic 'fanboj'. Ja sie nie bede przejmowal :)
źródło: comment_9UodaBBbDnADjAy26BasAXAQjo4BYVEa.jpg
Pobierz@MajkiFajki: Kim jest ten fanboj? xD
@r00t: Ja również. Do wypowiedzi w obrazku :)
Ale przyznaj, że ja po tym co odwaliłeś miałem do tego pełne prawo :D
Ale co do kompatybilosci... Robilem dobrych pare lat na linuksie, teraz robie w .net na winszicie juz kilka. Dalej nie uwazam, ze kompatybilnosc jest potrzebna. A wyzszosc linuksa jest oczywista.
Spoko, mozesz mowic 'fanboj'. Ja sie nie bede przejmowal :)
Dostałem raka, nie spamuj #gry takim gównem.
Absolutnie nie chodziło mi tylko o gry, ale wybacz nie chce mi się zaczynać kolejnej gównoburzy :P
Swoją drogą pisząc w .net musisz się czuć jak męczennik, któremu każą pracować dla wrogiej ojczyzny
@-PPP-: Bardziej jak d----a ;)) Nikt mi nie kazal. Po prostu szedlem za kasa i okazja..