Wpis z mikrobloga

#sluchawki #motorola #telefony

siema, po 4 latach zepsuły mi się słuchawki, które były dodawane do motoroli wtedy g32, takie same były chyba w G7/G8
Nie ma na nich żadnego oznaczenia a chciałbym dokładnie takie same. Może komuś walają się po szufladzie i chce odsprzedać?
evenoobt - #sluchawki #motorola #telefony

siema, po 4 latach zepsuły mi się słuchawk...

źródło: słóchawki

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@evenoobt: Problem jest taki, że jest kilka różnych modeli bardziej lub mniej podobnych do twojego i do tego dochodzi "oryginalność" produktu. Po 4 latach to te same słuchawki mogą istnieć, ale jakoś oraz cena będą zupełnie inne - wiadomo.

Ciężko znaleźć bez konkretnych informacji. Moge znaleźć, ale to będą podobne za kwotę 300 w góre... W tym właśnie problem.

Jesteś do nich przyzwyczajony, masz sentyment... ale to nie znaczy, że
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_3nKi_: tak jest, najprawdopodobniej była to pierwsza wersja irBeats ale w chińskiej wersji bez brandu dodawana do telefonów. Niestety, widać nie osiągalna już. Szukam czegoś co fajnie się dopasowuje i wygłusza dając przy tym dobry dźwięk. Kupiłem jakiś czas temu JBL ale strasznie słabe, później Sony MDR i było lepiej ale to jednak nie to. No nic poszukam jeszcze czegoś i nóż trafię. Dzięki za pomoc
  • Odpowiedz