Hej Mireczki z #komputery #pcmasterrace #nvidia mam PNY xlr8 3060Ti na sprzedaż, za ile mógłbym ją puścić? Z 600 zł dostanę chociaż? Kupiłem ją 07.2023 do grania w CSGO, CS2 i Unity/UE4/5, tak to nie miała styczności z czymś wymagającym xD, mam do niej pudełko etc.
@peeteer: Niestety kupiłem 5070ti ale ostatnio fpsy w cs2 słabe więc wolałem już działać. Dzięki @neurus @SonidoStark @Armanz @JestemKrzysio wystawię za więcej, a karta kupiona w MediaExpert jako nowa :D.
@peeteer @neurus @SonidoStark @Armanz @JestemKrzysio Koledzy mam problem, ja mam Gigabyte P750GM i brakuje mi jednego kabla, żeby podłączyć tą nową kartę do zasilania. Gdzie taką kupić? Coś szukałem na necie ale były opinie, że się palą złącza. Dostałem przejściówkę 12pin na 3x 8pin PCIe
Z 600 zł dostanę chociaż?
Kupiłem ją 07.2023 do grania w CSGO, CS2 i Unity/UE4/5, tak to nie miała styczności z czymś wymagającym xD, mam do niej pudełko etc.
@reakwon: kupiłeś nówkę z normalnego sklepu? To karta powinna mieć jeszcze rok gwarancji, na OLX to bym próbował 750-800, a nie 600 ;)
Dzięki @neurus @SonidoStark @Armanz @JestemKrzysio wystawię za więcej, a karta kupiona w MediaExpert jako nowa :D.
Dostałem przejściówkę 12pin na 3x 8pin PCIe
źródło: temp_file2387239623323623978
Pobierz