Aktywne Wpisy

Ejmen +365
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ComeByN +262
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz

Weekend idealny.
45km - Wczoraj pojechałem na start wyścigu solidarności i olimpijczyków, akurat miał miejsce w Kielcach to idealna okazja. Na miejscu paru znajomych, pogadałem chwilę. Później okazało się, że było ich więcej.... ale ich nie zauważyłem, albo przyjechali później. Na start już nie czekałem, pojechałem na trasę, zrobić jakieś zdjęcia i swoją jazdę ;)
W trakcie swojej jazdy, już kilka kilometrów dalej, słyszę "pyk" pod tyłkiem. Znam ten "pyk", a nader znam to uczucie miękkości po "pyk". Pękł pręcik siodełka: Specialized Phenom. Drugie siodełko w ten sam sposób wyrzucam....
12km - Skoro szosa uziemiona, to miałem zamiar powłóczyć się chwilę po lasach, wybieram Ciebie przełaju! Po 12km, w sumie to nawet nie wiem czemu się zatrzymałem. W każdym razie, tym razem było twardo pod dupą - kapeć w tylnym kole... a więc dreptam do domu, bo tym razem, żona po mnie nie przyjedzie.... po godzinie dostaję od niej telefon, że jednak da radę. Bloki jednak do wyrzucenia już są, ale to i tak ponad godzina spaceru mniej niż jeszcze mi zostało.
28km A więc został mi tylko mtb... tym razem bez przygód, zrobiona pętelka. Jednak jechało się bez przekonania, aby dojechać, aby wrócić i nie trzeba było iść tym razem. W każdym razie, bez przygód się udało.
Pozostałe to jazdy które do weekendowych nawet się nie umywają.
#rowerowyrownik #ruszkielce #kielce #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: 2025-07-05 10.37.04
PobierzTutaj to zdjęcie jest umieszczone: https://www.strava.com/activities/15012972774 też na DDR, ale nie wiem czy nie było odrobinę wyżej. A dokładnie z linku ze stravy: 20,8km (tam jest taki przeskok czasu z 55minut na 1h20). To jest dokładnie to miejsce.