Wpis z mikrobloga

ING znika z Tomaszowa. A z nim cztery bankomato-wpłatomaty. Była tam dość nieprzyjemna obsługa, chodzilem co trzy lata kupować tylko kartę pre-paid, można on line ale naziemnie masz od ręki, i zawsze były jekieś nieprzyjemności.

W małych miastach baba w banku, choćby w kasie to taka we własnym mniemaniu urzędniczka. Salutować z trzaskiem obcasa. Jakiś sucharowy żart zapodać :(

Jednak szkoda.

#tomaszowmazowiecki #lodzkie #ing
Poludnik20 - ING znika z Tomaszowa. A z nim cztery bankomato-wpłatomaty. Była tam doś...

źródło: 1000026162

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Poludnik20: te 6 czy 7 lat temu to ona w Tomaszowie mi w ogóle powiedziała, że nieanczegoa takiego. Sapała, sapała w końcu z jakiejś szuflady wyciągnęła te koperty z kartami.
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: ale szkoda szkoda :( Było nieprzyjemnie, ale nie dawlaentam po sobie tego poznać, nigdy nie było ze mną tam żadnych awantur. Tylko no zamiast 15 minut wizyta trwała godzinę.
  • Odpowiedz
  • 0
@KitchenBanana: na infolinii ING mi przed chwilą powiedział, że Tomaszowie Maz. nie mają już żadnej placówki. A do krzaków typu jakaś agencja, punkt partnerski chodzić nie będę. Innego banku punkt partnerski zrobił ludzi na ponad milion złotych, baba tłumaczyła staruszkom, że drukarka się popsuła i ona im podrzuci do domu, potwierdzenie... Strach dane podawać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: będzie trzeba jak w latach 90-tych zbierać sprawy i jeździć do Łodzi. Moja rodzina nie, ale miałem w szkole kolegę którego rodzicie jeździli do Janek na zakupy. 100 km...

Tak że powrót po 30 latach do starych nawyków. Jest rozwój 👍 Cywilizacyjna cofka.
  • Odpowiedz