Aktywne Wpisy

mirko_anonim +107
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +150
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

źródło: temp_file1697471259337072038
PobierzRoznica polega na tym ze oni migrowali PRZEZ PRZEJSCIA GRANICZNE Z PASZPORTEM. (owszem ze na 100% byli tacy to lecieli na czarno).
Tu jest ta roznica - przekraczasz legalnie to nie ma problema. Skaczesz przez plot to jestes nielegalny. Tak ciezko to zrozumiec?
Dawno nic głupszego nie przeczytałem xD
@ka-ne: dokładnie dlatego, że doświadczona to zasila te anty imigranckie nastroje, bo tym co sami doświadczyli zachodnich dobrodziejstw imigracji dzikich do cywilizowanych państw, już nie da się wmówić słodkich pierdów o wielce postępowości takiego multi multi.
Jeśli sądzisz, że jest w tym hipokryzja albo podwójne
źródło: 1000019497
Pobierz@gorzki99: Ostatnio motorem napędowym antyimigranckiej histerii jest Wenezuelczyk, który brutalnie zamordował młodą dziewczynę. On też skakał przez płot?
Ale chcesz mi powiedziec ze zaden polak nigdy nie zabil innego polaka?
No chyba ze polak polaka zabijac moze bo to "swoje chlopy" to moga.
@gorzki99: Tak, dopadnie to napisałem. xD
@ZygmnuntIgthorn: No wlasnie :D
Wiec nie ma znaczenia czy zabil polak, niemiec, wloch, wenezuelczyk, japonczyk itp itd. Bo kazdemu moze cos