Wpis z mikrobloga

@wykoppltakastronazobrazkami jak to nie wiadomo? Czego nie wiadomo? Zlapali go od razu, znany jest wiek, historia jego pobytu, pokrewienstwo na terenie kraju, to ze byl sprawca, co i gdzie zrobil. No w paeku akirat chyba nie pod okiem kamer to sie stalo.

O to chodzi, czy o robienie telenoweli i zebys mogl sobie na rottenie poogladac co się dzialo? Wizerunek publikuje sie gdy ktos jest poszukiwany.

Szukasz problemu gdzie go nie
  • Odpowiedz
@detokstyle:

o robienie telenoweli

Nie, po prostu nic nie wiemy o tym człowieku, co nim kierowało, czemu zrobił to co zrobił, jakieś materiały na to czemu to zrobił, znamy tylko imie i nazwisko, super. Skąd wiesz, czy jak nastroje się społeczne ostudzą to nie zostanie wypuszczony z aresztu bo to "jego kultura" i on może?
  • Odpowiedz
@wykoppltakastronazobrazkami a skad wiem jak potoczy sie sytuacja z morderca z kampusu UW? Wiem ze Mieszko, nie wiem xo nim kierowalo, czemu zrobil to co zrobil, ma starych prawnikow i moze mu to pomoc.

Od tego k---a jestesmy spoleczenstwem zeby nie pozwalac na studzace sie nastroje, zeby pilnowac sprawy.
Ufalo sie z morsrca gruzinem z Lodzi, udalo sie z Majtczakiem, wierze ze teraz tez sie uda.

Swoja droga znasz jakas sytuacje
  • Odpowiedz
@detokstyle: Mieszka na pewno nikt nie wypuści, bo "to tylko jego kultura". A w UK już tak robią - wystarczy mieć określony kolor skóry.

No wlaśnie jesteśmy w konkretnym momencie historii, do którego nie mogliśmy dopuścić. Nasz rząd wjedzie z imigrantami na pełnej i takie rzeczy będą się dziać niestety.
  • Odpowiedz
@wykoppltakastronazobrazkami a ja mysle ze wjedzie tylko z jednego powodu i to kazdy rzad.
Skoro mamy wybitnie antyrodzinne prawo, dociskamy srube antyaborcja, antyinvitro, d----------y socjal patusom a rodzi sie nas coraz mniej to naturalnie kims trzeba to zastepowac.

Jebiecie blizszych nam kulturowo, oracujacych ukraincow, to bedziecie miec miesanki egzotyczne - proste.
  • Odpowiedz