Aktywne Wpisy

Gdzie się podziały grube niskie puszki? Wszystko jest teraz w wąskich wysokich.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
źródło: obraz
Pobierz
uzaleznilam sie jak n------n od diazepamu, najpierw bralam zgodnie z zaleceniami lekarza a potem zarzucałam sobie dla relaksu, kiedy mi sie zachce, zeby było fajniej. Nie moglam potem sie ogarnac i bez tabletek nie chcialo mi sie zyc, typowe narkomaństwo, powiedzialam o tym psychiatrze ktory pomogl mi z tego wyjść, calkowity zakaz wszystkich benzo itp. ale szło to w c--j ciezko i wspomagajaco przepisal mi pregabaline bo to podobno nie uzaleznia. PODOBNO.

Dzień dobry,
Pytanie do #rozowepaski
Niedawno poznałem dziewczynę w nowej pracy. Prawie codziennie spędzaliśmy trochę czasu ze względu na wspólny projekt. Od początku złapaliśmy dobry klimat, ale na poziomie koleżeńskim - ona była w związku + różnica wieku (23 ja, 29) i charakterów. W pewnym momencie zaczęła ze mną flirtować. Jakiś czas później zaczęła zachowywać się inaczej, gdy była ze mną sama. Zaczęła być bardziej cicha i szczera. Zacząłem ją lubić bardziej niż kolegę z pracy. W tym momencie chciałem się z nią umówić, ale miała chłopaka i raczej dobrze mówiła o ich związku, więc odpuściłem. Później okazało się, że nie był to dobry związek i zerwali. Nadal ją lubiłem i widząc, że jest zmęczona, zaproponowałem jej niezobowiązujące spotkanie (rower(ona lubi rower)). Powiedziała, że nie, że potrzebuje czasu itd., więc ok. Następne dni dużo rozmawialiśmy i pisaliśmy. Po 2 tyg jej zachowanie się zmieniło. Stała się zimna, mniej zaangażowana. Nadal często z nią rozmawiałem, ale widząc, że staje się coraz bardziej odległa, aż w końcu mnie trochę zghostowała, pomyślałem, że może coś źle zrozumiałem i była po prostu miła. Przestałem, więc się jakoś angażować.
I tu dochodzimy do części najlepszej. W momencie kiedy przestałem pisać nagle stała się złośliwa i chamska.
I pytanie o co chodzi?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: typowa kobieta ¯\(ツ)/¯
Miła jak coś chcę.
@quarien
Bardzo dziękuję za dogłębną analizę. I żeby nie było, to nie tak, że zacząłem jej unikać - traktuje ją normalnie, nie jestem jakiś niemiły czy coś. Po prostu przestałem się angażować - szukać tego kontaktu, jak z nią rozmawiam to załatwiam co muszę, najwyżej zamienię jedno dwa słowa i wychodzę. I wsm nie pomyślałem, żeby postrzegać to w ten sposób.
@ka-lol @Derpinardus @moniuszki
Dziękuję za
@mirko_anonim: głupia ku$wa ¯\(ツ)/¯