Wpis z mikrobloga

Ej to prawda, że w TVP przez całą kampanię o Trzaskowskim mówiło się tylko dobrze i neutralnie, a o Nawrockim tylko źle i neutralnie ( ale mało neutralnie ) nie jestem na bieżąco, ale nie wiem czy mogę ufać źródłom #polityka chyba nie oszukali mnie na czystą wodę co nie
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hoisin_Sticky_Ribs: To że powiela brednie UE o strefach czystego powietrza chociażby. Wszechobecna betonoza żeby jak najwięcej deweloprzy zarobili, zieleni tyle co kot napłakał (są na szczęście jakieś wyjątki), ale winne wszystkiemu złemu stare samochody xD
  • Odpowiedz
@Hoisin_Sticky_Ribs: Bo jesteś pozytywnym (dla nich) idiotą i dasz się upodlić byleby oni wygrali. Ja nie lubię żadnej strony, bo każda ma od ch#ja wad a zalet mało. Przecież wszystkie takie debilne zmiany są tylko po to, by szary obywatel wydawał kasę na nowy samochód/inne ogrzewanie itp. a nie po to by był zdrowy i żył w czystej, pięknej Warszawie.

Ted Kaczyński miał rację, że ludzie się podporządkowują systemowi jak
  • Odpowiedz
@GammaQlaff: największe miasto w kraju jest zamieszkałe głównie przez pożytecznych idiotów
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już słyszałem też że przez sekte gejów szatanistow, to w sumie niech będą pożyteczni idioci, aż tak głupio to nie brzmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
normalnie, material o tym jak to wyborcy Trzaskowskiego mają wątpliwości co do jego wiarygodności i jest to największy zarzut ktory mu stawiaja. Wypowiedzi ekspertow, zwyklych wyborcow, zestawienie pogladow na przestrzeni lat a to tylko minutowa wstawka do materialu a po niej robia to samo z Nawrockim, ktory w-----ł dziadka na mieszkanie czy był kibolem. Oglądałem TVN całą kampanie od grudnia i tam nie mieli problemow zeby j---c w Mentzena za rzeczy ktore
  • Odpowiedz