Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +150
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

witam12 +221
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

To mały krok dla człowieka, ale wielki dla przegrywa. Ile czasu mi zajmie znalezienie pracy od tego punktu? Na naukę mam tak około 3-4 godzinki dziennie.
#programowanie #programista15k
Przy czym nawet jak robotę znajdzie z tym zestawem to trochę słabo być programistą bez algorytmów, budowy komputera, systemów operacyjnych, podstaw assemblera, C/C++, algebry, kryptografii
@wyszopek129: No to to wszystko robiłem w jednym projekcie. Oprócz testów i tego rabbitmq (nie wiem co to). Także chyba nie jest tka źle? Ale też nie rozumiem co to znaczy, że stack się zmieni 3 razy?