Wpis z mikrobloga

#przegryw

Ja chyba serio nie wyglądam jak p0lak. Ale jak to możliwe? W lustrze widzę typowo polski ryj, a nikt za granicą mnie nie rozpoznaje jako p0laka. Teraz w Niemczech była jakaś p0lka kelnerka i do innego p0laka prawie od razu zaczęła gadać po polsku (nie, z rozmowy wyraźnie wynikało że się nie znali wcześniej) a do mnie po niemiecku xD jak mieszkałem w uk to Brytyjczycy też się czasem pytali czy nie jestem Niemcem lub czasem Szwedem.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nic nie wymyślam. Co ci się nie trzyma kupy to może rozjaśnię?

@kiedyswygramzycie: raz wyglądasz jak wrak człowieka, po godzinie lecą na ciebie babki bo długowłosy blondyn bez zakoli z dużymi niebieskimi oczami, w nocy wyglądałeś jak żul, wcześniej napalone na ciebie laski z Hongkongu, a przedwczoraj obciąłeś włosy. Jeśli to się składa w jedną opowieść, to jestem królowa Elżbieta II (żyję, porwali mnie źli ludzie, wyślij blika a oddam
  • Odpowiedz
@Kj5s6f2dk7s54o: to ja siebie tak oceniam to po pierwsze. Nie, teraz żadne Babki na mnie nie lecą, po prostu jakaś p0lka nie rozpoznała mnie jako p0laka to ty sobie dopowiedziałeś że na mnie leci. Laski z Hongkongu to były ponad rok temu i wtedy nic nie pisałem o tym że wyglądam jak zul bo raz że nie wyglądałem a dwa nawet konta żadnego nie miałem wtedy więc nie mogłem nic
  • Odpowiedz
@Kj5s6f2dk7s54o: masz aż się pofatygowałem, w tym wpisie pod którym teraz piszemy nie ma słowa o tym ze ta p0lka na mnie leciała. Ty stwierdzasz ze laski na mnie leciały po godzinie od napisania ze źle wyglądam xDD Gdzie cos takiego napisałem? Nie wymyślasz wcale i nic nie dopowiadasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tutaj Hongkong:

Mogłem zostać w uk to miałbym dostęp do juleczek z Hongkongu
  • Odpowiedz