Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Mirki, czy ktoś z was pracował w #big4 w IT albo znacie kogoś kto pracował? Dostałem ofertę na junior data engineera i z jednej strony się cieszę, bo ofert juniorskich prawie w ogóle nie ma, a z drugiej strony naczytałem się reddita o IT consultingu i boje się że to lipa, a do tego że będzie praca po 12 godzin. Co byście zrobili na moim miejscu?
#programowanie #programista15k #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Warto