Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Mam to ustrojstwo I po aktualizacji aplikacji na nowym telefonie (jeszcze nie wywaliłam automatycznych wtedy na telefonie i samo się wszystko ściągnęło zaktualizowane:/) hulajnoga jedzie 20km/hm
W teorii, bo bokty mnie wyprzedzają. Hulajnoga jedzie wg map Google 17-18 na godzinę, co też pokrywa się z noki wyliczeniami odnośnie pokonania trasy dom-praca.
Jadę do domu w nocy,nigdzie nie ma ruchu żadnego i nie puszczam ani nie hamuje, bo niemal od początku do końca mam ścieżkę rowerową.
I teraz pytanie do was, czy komuś udało się zwiększyć prędkość? Próbowałam xiaodash, scooter hacking, ale na nic to. Nie da się ._.
typ na filmiku montuje jakiś gotowy sterownik z Ali, ciekawe czy to działa, będę mieć prawdopodobnie ten sam problem ze swoją hulajka
jedynie tutaj https://www.electrickicks.com.au/products/ninebot-g2-max-speed-unlock ale brak wysyłki do PL i cena kosmos.
źródło: Screenshot_20250925_145357_Samsung Internet
PobierzA co do bota na telegramie to już próbowałam coś zdziałać, ale cały czas mi odpisuje że muszę czekać 7 dni x.x
Może to i by bot, zobaczę