Wpis z mikrobloga

#kiciochpyta #segway #ninebot #ninebotmax G2
Mam to ustrojstwo I po aktualizacji aplikacji na nowym telefonie (jeszcze nie wywaliłam automatycznych wtedy na telefonie i samo się wszystko ściągnęło zaktualizowane:/) hulajnoga jedzie 20km/hm
W teorii, bo bokty mnie wyprzedzają. Hulajnoga jedzie wg map Google 17-18 na godzinę, co też pokrywa się z noki wyliczeniami odnośnie pokonania trasy dom-praca.
Jadę do domu w nocy,nigdzie nie ma ruchu żadnego i nie puszczam ani nie hamuje, bo niemal od początku do końca mam ścieżkę rowerową.

I teraz pytanie do was, czy komuś udało się zwiększyć prędkość? Próbowałam xiaodash, scooter hacking, ale na nic to. Nie da się ._.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Olsea cześć, udało się to jakoś ogarnąć?

typ na filmiku montuje jakiś gotowy sterownik z Ali, ciekawe czy to działa, będę mieć prawdopodobnie ten sam problem ze swoją hulajka
mkorsov - @Olsea cześć, udało się to jakoś ogarnąć?

typ na filmiku montuje jakiś got...
  • Odpowiedz
  • 0
@mkorsov: nie udało się nie chuchu, nie kupowałam sterownika z Ali. Póki co uznałam przegrana, jedyny momentem którym mam czas to ogarnąć to czas mój poświęcony na relaks.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wasky: nawet nie muszę na to patrzeć żeby wiedzieć że mam aktualny soft. Niestety w nocy mimo tego, że automatyczne aktualizacje mam wyłączone to w nocy "samo się" zaktualizowało. Ale to moja wina, bo nie przyjrzałam się dokładnie pop-upom.
  • Odpowiedz
@Olsea: 10 minut roboty i odblokowana. Zmieniłem tylko region po odblokowaniu na US, nie instalowałem modyfikowanego softu. Polecam. Kopiujesz swój uniaklny kod, wysyłasz do bota telegram, sciagacz plik zip i instalujesz, zmieniasz region i gotowe. A jak ogólnie Ci sie spisuje ta hulajnoga? Jeździsz w deszczu?
  • Odpowiedz
  • 0
@Wasky: jadę w deszczu, nawet stała w śniegu. Kilka razy spadła ze schodów. Mocna bestia.
A co do bota na telegramie to już próbowałam coś zdziałać, ale cały czas mi odpisuje że muszę czekać 7 dni x.x
Może to i by bot, zobaczę
  • Odpowiedz