Aktywne Wpisy

Paladyn_28 +268
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#przegryw
Jesteś neuroatypowy?
"Jakbym miał nagle spróbować starać się być normalnym, inaczej nastawionym człowiekiem, to czuję ból psychiczny na samą myśl o tym i nigdy mi próby ukrywania tego nie wychodziły. Sam siebie skazuje na taki stan."
- poniekąd rozumiem. Z czasem doszłam do wniosku, że jest to związane z wcześniej nieuświadomionym lękiem przed tym, że spotka mnie jakaś straszliwą kara, jeśli się "wychylę", opuszczę swoją niszę. Dotarło do mnie,
Generalnie przy takich zaburzeniach depresję i gorsze samopoczucie będą. Trzeba się nauczyć o siebie dbać, żeby trochę sobie zrebootować mózg.
O. Np. nie siedzieć na wykopie po nocach w celu ukojenia nerwów. No. Szit. To dobranoc.
Generalnie nie wiem, ile masz lat, ale jako stary i doświadczony życiem 30+ człowiek powiem Ci - weź się za siebie pókiś młody.
Później będzie gorzej, bo spada neuroplastycznosć i wchodzą nowe
Nie wiem w sumie co napisać.
Życzę Ci, żeby się jakoś poukładało. Trzymaj się, ZA to ch...a jest, ale jak się znajdzie swoich ludzi to się z tym da żyć. Może na studiach będzie lepiej.