Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 152
@wybryk_natury albo jak nie mają miejsca w mieszaniu i buty trzymają na klatce
u mnie też popularne jest parkowanie byle jak najbliżej klatki żeby iść jakieś 5 metrów mniej do mieszkania za to blokując wjazd/wyjazd tym stojącym legalnie
  • Odpowiedz
@vieniasn: ja to nie lubię takich sąsiadów i bloków ogólnie gdzie inni słysza co u mnie na kwadracie się dzieje, bo to zawsze źle się kończyło u mnie.
z fartem
  • Odpowiedz
p------ą przez telefon na głośnomówiącym

@vieniasn: Używanie głośnomówiącego to jest dla mnie ostatnio fenomen xd Niektórzy tego używają jako podstawowego trybu rozmawiania przez telefon. Czasem widzę kogoś, kto na ulicy mając głośnomówiący przekrzykuje się z ruchem ulicznym i próbuje słyszeć rozmówcę, gdzie trzymając telefon przy uchu na nie-głośnomówiącym słyszałby doskonale xD
  • Odpowiedz
@vieniasn: Jak sąsiedzi za głośno to w ramach zemsty następnego dnia oglądam jeszcze bardziej głośno godzilla vs kong na kinie domowym i potem cisza i spokój. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vieniasn: XD no cóż, możesz się pocieszyć tym, że lepiej mieć smród zioła i względny spokój poza tym niż patologię odwalająca dużo większy szajs po alkoholu, poza tym równie dobrze może palić C-D czy też legalne thc/c-d z apteki - więc tutaj twierdzenie, że jest "skończonym dupkiem" jest zabawne, bo mieszkając w bloku godzisz się na to jakby nie patrzeć - trza było dom budować.
  • Odpowiedz
  • 5
@divinemadrid

mieszkając w bloku godzisz się na to jakby nie patrzeć - trza było dom budować

otóż nie
wystarczy żeby ludzie przestali być egoistami i zaczęli widzieć coś więcej niż czubek własnego nosa a nie że teraz przez jednego takiego apacza inni mają montować oczyszczacze a on niech se jara zadowolony
  • Odpowiedz