Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czy ja serio dałem ciała czy już po prostu nie rozumiem kobiet? Mam narzeczoną, w przyszłym roku ślub, pozniej chcemy miec dziecko. Za kilka tygodni zaczynam pracę, która będzie wymagała ode mnie częstych delegacji i niestety w domu będę tylko gościem. Ta praca to spełnienie moich marzeń i dopełnienie kariery, moja różowa mnie wspiera na każdym kroku i pcha do działania, chociaż widzę po niej że obawia się tej rozłąki. Ostatnio chciała o tym pogadać i zapytała mnie czy będę jakoś to odczuwał, tą rozłakę to odparłem, że nie, bo przez najblizsze kilka miesiecy będę tak zajęty i zajarany pracą, że nie będę miał kiedy zatęsknić. No i od tego czasu zmieniła podejście. Zdystansowała się do mnie, chętniej siedzi sama, widzę że jest smutna. Czy naprawdę powiedziałem coś złego? Wiadomo, że będę tęsknił, ale najblizszy czas praca będzie zajmowała mi głównie myśli i będę nią pochłonięty w 100%. Chcę z nią o tym pogadać, ale też chciałbym poznać opinię 3 strony bo może serio jestem jakiś upośledzony.
#zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Klasycznie cię podeszła. Wpadłeś, jak śliwka w kompot! Tak, z------ś. Kobiety są nastawione emocjonalnie do rozmów, wbij to sobie do głowy. Logicznie odpowiedziałeś, trafiło by to do jakiegoś faceta. Ot praca od rana do wieczora, nie ma czasu na myślenie o czymś innym. Kobiety rozmawiają o emocjach, uczuciach, odczuciach i takich odpowiedzi oczekują. Idziesz po coś, co twoja lubi albo bierzesz ja gdzieś, gdzie jest romantycznie i z emocjami
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w sensie powiedziałeś swojej narzeczonej, że wyjeżdżasz na kilka miesięcy i nie uważasz, że będziesz za nią tęsknił i że będzie Ci brakować wspólnych chwil?

To po co w ogóle z nią jesteś, skoro nie jesteś do niej przywiązany i w sumie to ci obojętne, czy jest obok?

Zadatkow na ten ślub to lepiej nie wpłacaj żadnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: piszesz, że "wiesz, że będziesz tęsknił". To nie mogłeś jej tego po prostu powiedzieć? Jak się spytała, to znaczy, że potrzebowała zapewnienia, że jest dla Ciebie ważna, myślisz o niej, potrzebujesz i wcale się nie cieszysz, że będziecie osobno (niezależnie od tego, po co tam jedziesz), a Ty na oczywiste pytanie odpowiadasz "nie, nie będę, radź sobie sama".
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego, że kobiecie którą będziesz niedługo brał za żonę powiedziałeś że wyjeżdżasz na kilka miesięcy i w ogóle nie będziesz o niej myślał w tym czasie.

To że nie będziesz miał czasu bo praca to są okrutne fakty, ale ona Cię pytała od emocjonalnej strony jak będziesz to odczuwał (czy będzie Ci smutno, czy będziesz tęsknił?), więc gdy usłyszała że nie będziesz tęsknił
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no trochę jej dałeś do myślenia. Trzeba było powiedzieć,że będziesz tęsknił skoro będziesz, że będziecie gadać przez telefon czy coś. Postaw się w odwrotnej sytuacji, mówisz,że wyjeżdżasz, pytasz czy ona będzie o tobie myśleć, a ona odpowiada,że nie bo nie będzie miała czasu na myślenie o tobie
  • Odpowiedz