Wpis z mikrobloga

@zwinnypalec: I wrzucasz zdjęcie metala, bo? Stoi w wystarczającej odległości, żebyś nie czuł jego zapachu, nawet, gdyby mył się raz w miesiącu.

Poza tym sam jestem gościem, który myje co chwilę ręce a i tak wracam z pracy ze świadomością, że ode mnie wali. Przy takiej temperaturze od Ciebie też zapewne nie pachnie fiołkami.

Jest masa brudasów, ale przykład mnie trochę poirytował (i nie, nie jestem metalem)
  • Odpowiedz
@zwinnypalec: biorąc pod uwagę, że sugerujesz, że to właśnie metale są brudasami to spełniło tylko takie zadanie, że pokazałeś jakim jesteś idiotą. Albo dresem a to to samo.
  • Odpowiedz
Poza tym sam jestem gościem, który myje co chwilę ręce a i tak wracam z pracy ze świadomością, że ode mnie wali.

@npsr: jeśli myjesz się codziennie (przynajmniej ten jeden raz) i zakładasz świeże ubrania, to nie - nie j---e od Ciebie zastarzałym potem.
  • Odpowiedz
@zwinnypalec: takimi samymi, jak każdy inny. To dresy chodzą ciągle w tym samym. Często punki zamiast punkami są menelami i j---e od nich, ale metale to akurat na ogół zupełnie normalni ludzie.
  • Odpowiedz