Wpisujesz dane: - Temperatura - Z listy wybierasz gdzie idziesz, czy do ludzi czy po bułki - Czy chcesz elegancko
Wklepujesz swoje dane (ubrania) z szafy i aplikacja losuje ci cały outfit. Ile to fanu mi sprawiło, a to dopiero początek mojej przygody z programowaniem i przebranżowieniem.
ja mysle, ze ty jestes programista z 15 letnim expem, ktoremu sie nudzi i prowadzi jakis bzdurny eksperyment, w ktorym udaje wannabe programiste. niech zgadne, za miesiac napiszesz ze udalo ci sie znalezc robote i wykopki nie mialy racji ( ͡°͜ʖ͡°) co wygralem?
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
Wpisujesz dane:
- Temperatura
- Z listy wybierasz gdzie idziesz, czy do ludzi czy po bułki
- Czy chcesz elegancko
Wklepujesz swoje dane (ubrania) z szafy i aplikacja losuje ci cały outfit. Ile to fanu mi sprawiło, a to dopiero początek mojej przygody z programowaniem i przebranżowieniem.
#programista15k #programowanie
ja mysle, ze ty jestes programista z 15 letnim expem, ktoremu sie nudzi i prowadzi jakis bzdurny eksperyment, w ktorym udaje wannabe programiste. niech zgadne, za miesiac napiszesz ze udalo ci sie znalezc robote i wykopki nie mialy racji ( ͡° ͜ʖ ͡°) co wygralem?
@wybacz: Oj uwierz, że chcialbym byc w takim miejscu i trollowac xD Jestem zwykłym przegrywem kurierem, ale staram sie to zmienic.
@Czolemhotdog: Wyksztalcenie mam srednie, ucze sie z tutoriali + AI