Aktywne Wpisy

koniczynaxD +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szybki_bill99 +78
Życie jest tak cholernie niesprawiedliwe. Wysportowany facet, który dba o swoje zdrowie umiera na zawał w wieku 49 lat, a knury bmi 40, którzy jedzą czerwone mięso z grilla 3 razy w tygodniu zapijając je piwskiem i doprawiając szlugiem dożywają 80+. Nie rozumiem tego zupełnie. #mecz #pilkanozna #zdrowie #medycyna
źródło: HFjRlCmWsAAA0u-
Pobierz

Od ponad pół roku regularnie chodze na basen (1-2 razy w tygodniu).
Po takim czasie mogę już powiedzieć, że 90% bywalców basenow to stali zawodnicy. Co ciekawe, jest coraz więcej osób dorosłych, które tak jak ja uczą się pływać. Ale najciekawsza grupa młodzież. Dzieciaki plywajace w klubach, które trenują po kilka razy w tygodniu sa szersze w barach niz ja i prawdę mówiąc 90% facetow może pomarzyć o takiej sylwetce, jaka oni wkrótce będą mieli. Mega szerokie bary, umiesnione łapy, plaski brzuch i bardzo smukłe nogi. Czyli typowa sylwetka pływaka.
Decyzja o podjęciu nauki plywania była jedna z najlepszych w moim życiu. Takiej sylwetki jak oni nie mam, ale może kiedyś. W każdym razie, jeśli macie dzieci i chcecie zadbać o ich kregoslup i dodać im ze sto punktów do samooceny i pewności siebie w dorosłości, to kluby plywackie są do tego mega dobre.
#sport #plywanie #takietamprzemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt