Aktywne Wpisy

LukaszN +419
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz
NaNicTo +22
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?

Niestety dokładnie tak jest.
Drugie niestety to debil Sikorski jest na pierwszej linii machania szabelką.
Tu trzeba po cichu być przygotowanym i robić robotę a nie zgrywać bohatera.
Patrząc na historie jego wypowiedzi (szczegolnie przed zostaniem msz w obecnym rozdaniu) to wygladalo jakby jego celem było raczej wciągnięcie Polski do walki z ruskimi.
Pytanie podstawione czy reprezentuje rzeczywisicie polskie interesy czy raczej „atlantyckie”.
podobno najlepszym straszakiem mscicielem sa ladzie podwodne z rakietkami jadrowymi
pamiętajmy ze swoje interesy to jedno, a odpowiednie przedstawienie swoich koherentnych mysli dla publiki na zachodzie to drugie... sikorski czy jest w rzadzie czy nie, jest dosc czesto zapraszany do glownych stacji w uk ( ie pamoetam czy bbc czy sky news czy obydwu).
inaczej, jak nowy ambasador jest zapraszany do tv i przed kamerami w prime time ledwie duka cos po angielsku, wtedy chocby byl najlepszym dyplomata