Wpis z mikrobloga

#programista15k #sii #dotnet #programowanie
Hej, przyjęli mnie na tą letnią akademię Sii i zdecydowałem się umowę podpisać. Przekonał mnie fakt pracy już typowo u klienta nie na wewnętrznym projekcie, nie nastawiam się że przedłużą mi umowę po stażu po tym co się nasłuchałem ale jest to pewna wyskocznia na kontynuowanie poszukiwań w gdańsku już on-site choć mocno liczę na to że nie będzie takiej potrzeby (firma dla której będę pracował prowadzi długoterminową współpracę z Sii, branża ubezpieczeniowa)

Pytanie do was:
Są tu osoby które zaczynały właśnie po przez letnią akademię talentów? Na co powinienem się nastawić, co sobie po ogarniać zawczasu itd. Czy kontynuowaliście dalej współpracę albo jak się ona zakończyła? Nie musicie mnie zniechęcać, wiem jakie są realia i swój research zrobiłem szczególnie że stanowisko i rola w projekcie bardzo mi odpowiada i chcę z tych 3 miesięcy wynieść jak najwięcej :D.
Z perspektywy osoby co tyrała prawie na dwa etaty przez pół roku jako menadżer punktu i stażysta w EPAM to moja obecna sytuacja stwarza mi dużo możliwości dla osoby której się chcę pracować i rozwijać.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enten: Zmieniałem technologie w której piszę a ten staż na którym byłem to działał jak bootcamp na którym mnie przyuczyli wszystkiego od zera i zdalnie :) do póki jestem studentem to hajs ten sam co bym dostał jako junior na UoP punkt widzenia zależy od punktu siedzenia rynek to w tym momencie g---o śmierdzące i albo się do niego dostosujesz albo w---------j
  • Odpowiedz