Wpis z mikrobloga

• 0
@Saeglopur: No ale dlatego od mlodego trzeba dzialac na przekor korporacjom i rzadom bo one dobrze dla zwyklego bialego chlopa nie chca. (Nie patrz na to co mowia tylko na to co robia)
I trzeba robic dobrze sobie, a bedzie tez dobrze dla tych z swojego otoczenia,
  • Odpowiedz
brutalnie zarzadzam soba.

OTO RADY:

nawet nie wyobrażają sobie depresji prawdziwej

od mlodego trzeba dzialac na przekor korporacjom i rzadom

@Saeglopur: @adamsowaanon: Zadziwiające, ilu samozwańczych ekspertów od zdrowia psychicznego potrafi jednym zdaniem zignorować dekady badań. Depresja to nie lenistwo ani słabość, tylko poważne zaburzenie wymagające leczenia. Jeśli męskie wsparcie ma polegać na rzucaniu frazesów w stylu ‘weź się w garść’, to nic dziwnego, że tylu facetów cierpi w
  • Odpowiedz
Oni wszyscy nawet nie wyobrażają sobie depresji prawdziwej, niewidzieli nawet człowieka z faktyczną depresją

@koral_koloru_koralowego: Dokładnie o tym pisze

Oni wszyscy nawet nie wyobrażają sobie depresji prawdziwej, niewidzieli nawet człowieka z faktyczną depresją

Mylenie smutku normalnego czy nawet przewlekłego z prawdziwą przerażającą depresją to ignorancja na granicy z pogardą wobec prawdziwej choroby o której większość tu użalających sie nie ma pojecia
  • Odpowiedz
  • 0
Zadziwiające, ilu samozwańczych ekspertów od zdrowia psychicznego potrafi jednym zdaniem zignorować dekady badań. Depresja to nie lenistwo ani słabość, tylko poważne zaburzenie wymagające leczenia.

@koral_koloru_koralowego:
Ale gdzie ja piszę jak wyleczyć depresję??

Ja napisałem jak według mnie i moich działań można niedopuścić do jej powstania,
  • Odpowiedz
  • 0
@przegro_pisarz: akurat ja jestem minimalistą, większość rzeczy robię sam i swoimi rękami zamiast się kimś wyręczać,

To że mam rower, samochód, dom, to jakiś mega konsumpcjonizm?
Ja głównie wydaje na jedzenie i rachunki.
Jak lecę na urlop długi co prawda to poza lotami też tylko na jedzenie głównie wydaję,
Bo rolę naturę i dzikie tereny niż atrakcje komercyjne.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon tak byczku jesteś wyjątkowy, samodzielny, masz włączone myślenie, nie dajesz się korporacjom, nie używasz social media, ruchasz najładniejsze i najbogatsze kobiety. Nie jesteś jak wszyscy trzeba ci pogratulować ( ͡° ͜ʖ ͡°) wykop to portal dla takich elitarnych jednostek.
  • Odpowiedz
niewidzieli nawet człowieka z faktyczną depresją, tutaj w większości przytłaczającej to po prostu spirala s----------a napędzana użalaniem sie. Nie wyobrażają sobie nawet jak życie faktycznie potrafi człowieka przemielić

@Saeglopur: przemielenie w postaci absurdalnych wysrywów wysranych przez istoty żywe twojego pokroju jest już wystarczającym powodem do tego, żeby się faktycznie załamać
  • Odpowiedz
  • 0
masz racje tylko punkt pierwszy to ryzyko śmierci na około 35%

@Bonapartysta: bez przesady, spektakularne rzeczy to nie pójście na wojnę, bo to obecnie jest dla frajerów.
Bardziej myślę o:
*Przetrawersuj dżunglę na azymut w Kongo tak jak Dominik Szmajda,
*Przejedź Canning stock route rowerem
  • Odpowiedz