Aktywne Wpisy

wykop +24
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Melkovva_ +567
źródło: temp_file7775354265503509487
Pobierz

doskonałe motto do założenia kultu
@adamsowaanon:
A ze wielu obecnie chce wszystko szybko latwo i przyjemnie no to ma koszmarne zycie.
I trzeba robic dobrze sobie, a bedzie tez dobrze dla tych z swojego otoczenia,
@adamsowaanon: dalej nie czytasz, bo obrażasz ludzi
@Saeglopur: @adamsowaanon: Zadziwiające, ilu samozwańczych ekspertów od zdrowia psychicznego potrafi jednym zdaniem zignorować dekady badań. Depresja to nie lenistwo ani słabość, tylko poważne zaburzenie wymagające leczenia. Jeśli męskie wsparcie ma polegać na rzucaniu frazesów w stylu ‘weź się w garść’, to nic dziwnego, że tylu facetów cierpi w
@koral_koloru_koralowego: Dokładnie o tym pisze
Mylenie smutku normalnego czy nawet przewlekłego z prawdziwą przerażającą depresją to ignorancja na granicy z pogardą wobec prawdziwej choroby o której większość tu użalających sie nie ma pojecia
@koral_koloru_koralowego:
Ale gdzie ja piszę jak wyleczyć depresję??
Ja napisałem jak według mnie i moich działań można niedopuścić do jej powstania,
To że mam rower, samochód, dom, to jakiś mega konsumpcjonizm?
Ja głównie wydaje na jedzenie i rachunki.
Jak lecę na urlop długi co prawda to poza lotami też tylko na jedzenie głównie wydaję,
Bo rolę naturę i dzikie tereny niż atrakcje komercyjne.
@Saeglopur: przemielenie w postaci absurdalnych wysrywów wysranych przez istoty żywe twojego pokroju jest już wystarczającym powodem do tego, żeby się faktycznie załamać
Przy mojej karnacji wogole się nie opale albo co najwyżej na czerwono.
@Bonapartysta: bez przesady, spektakularne rzeczy to nie pójście na wojnę, bo to obecnie jest dla frajerów.
Bardziej myślę o:
*Przetrawersuj dżunglę na azymut w Kongo tak jak Dominik Szmajda,
*Przejedź Canning stock route rowerem