Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Commier co to za pokemony? Z całym szacunkiem do nich - nie chcę oceniać książki po okładce - ale nie wiem czy takie persony podejdą do tematu z należytą powagą
  • Odpowiedz
@mr-dawid: ogólnie to warto czytać książki, można poznać punkt widzenia z innego miejsca niż to w którym tkwisz.
Czy tę konkretną warto przeczytać? Nie wiem, ale domyślam się że bez większej różnicy
  • Odpowiedz
@mr-dawid: Czytałem to jak wychodziło, z rok albo dwa lata temu nie pamiętam. Generalnie były wątki pewnych person które tu lata temu siedziały, całkiem ciekawie się to czyta, ciekawie napisane, ale moim zdaniem lekka stronniczość jest. Generalnie obie panie dosyć lubię pod kątem twórczości i poglądów, chociaż to jak przykładowo Wieczorkiewicz poleciała z "jak nie masz dziewczyny i nie potrafisz znaleźć to możesz się zawsze spełniać życiowo na innych polach"
  • Odpowiedz
  • 1
@Polishdoomer02 dziękuję za twoją rozbudowaną opinie. Mimo nieprzychylnych recenzji innych użytkowników pod tym wpisem chyba się jednak skusze na tę pozycję.

Aktualnie czytam wędrówkę dusz. Nie żebym wierzył w reinkarnację. W nic już nie wierzę. Tak tylko hobbystycznie
  • Odpowiedz
@mr-dawid: Mi się dawno temat religii i wierzeń znudził, bo lata się tym interesowałem jako gimboateista ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aktualnie będę czytał "Psychozę", ekranizacja oczywiście była świetna, to teraz pora na wersję książkową, choć ja generalnie rzadko czytam [możliwe że mam ADHD bo w sumie to się objawia].
  • Odpowiedz