Wpis z mikrobloga

@szyderczy_szczur: Braun mówi dużo głupot, ale ma też dużo racji, Unia niczym nie różni od tego co chciała uzyskać 3 rzesza, tak samo preferuje patrzenie na moich polskich sebkow szukających problemu niż grupę bambusów z nożami we Francji którzy tylko czekają na mój telefon, z mojej perspektywy gdzie dużo podróżuje po Europie nie jest ciekawie, a Polska to bajka
  • Odpowiedz
@dupox: oczywiście, że się dużo nie różnią, głównym celem jest stworzenie "jednego wielkiego państwa europejskiego" gdzie wszystko się wymiesza a ludność będzie pod całkowita kontrolą systemu, austriacki malarz również dążył do tej koncepcji, tylko w jego wizji większość miała być pod butem aryjczyków a nie Żydów. Co ja tam wiem, lewactwo i tak ma na wszystko odpowiedz i klapki na oczach
  • Odpowiedz
  • 0
@GiorgioDiStefanAntonio skąd takie rewelacje, uważasz że tylko żydzi opanowali umiejętność zakupu akcji? Ciekawe skąd czerpiesz taką wiedzę o wielkich żydowskich kastach, może byś się podzielił? Nawiasem mówiąc to zgadzam się z @P3tro , prawdopodobnie doświadczasz efektu Dunninga-Krugera. Nie odbieraj tego jako personalny atak na siebie, bo nie o to chodzi, jasne spiski się zdarzają, np. wysłanie Lenina przez Niemców do Rosji ale nie doszukuj się spisków na każdym kroku, szczególnie
  • Odpowiedz