Wpis z mikrobloga

Jak pracowałem na magazynie rok temu to zawsze w piątek mi się pytali jakie plany na dzisiaj. Kiedy słyszeli, że trening i samotny wieczór to pukali się w czoło, a jak mówiłem, że nie pije bo się brzydzę alkoholem to mieli mnie za dziwaka.
Jak myślicie, że ktoś taki w miarę porządny ma dziewczynę(nigdy nie miałem )to też jesteście w błędzie, to mit, że kobiety chcą normalnych facetów, liczy się tylko dynamina, wzrost i to jakie skoki emocji będą miały przy tobie ehhhh
Takim jak ja nikt nie daje szansy

#przegryw
LePetit2197 - Jak pracowałem na magazynie rok temu to zawsze w piątek mi się pytali j...

źródło: e8483444d2629b905b53c5cec4173826

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LePetit2197: @Pardo Otóż to. Ważne, żeby każdemu przekazać tę samą wersję. W wersji dla zaawansowanych: na poniedziałek wymyślić krótką relację ze zmyślonych wydarzeń ( ͡ ͜ʖ ͡)

-- Mam już trochę planów, spotykam się ze znajomymi, a w niedzielę jadę do rodziny. Chcę też trochę odpocząć i ogarnąć parę spraw w domu.

--- Jadę z ekipą na jednodniowy wypad za miasto, chyba w góry albo nad jezioro, jeszcze ustalamy.
  • Odpowiedz
to mit, że kobiety chcą normalnych facetów, liczy się tylko dynamina, wzrost i to jakie skoki emocji będą miały przy tobie ehhhh

@LePetit2197: Gdyby tak było, to tylko dynamiczni i wysocy byliby w związkach, a tak nie jest. Cechę związaną ze skokami emocji nawet nie wiem, jak nazwać, żadna normalna kobieta na coś takiego nie poleci, raczej głównie te takie tak samo skrzywione, borderki czy coś.
  • Odpowiedz