Aktywne Wpisy

Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz
lesio_chce_skes +99
Kiedyś miałem tu konto w ciężkim momencie życiowym, gdy moja była z #borderline odwalała akcje jak Olga na streamie #ajemge1
Nie jestem fanem patostreamów, na tego gościa natrafiłem dosłownie dzisiaj i prześledziłem kilka shotów. Chciałbym natomiast skupić się na postaci gościnnej. Zobaczyłem słowo klucz dotyczące jej zaburzenia osobowości i to mnie skłoniło do obejrzenia. Taaaaak... wejście, kilka sekund i czuć ten borderski czar. Skoro zjawiła się u niego
Nie jestem fanem patostreamów, na tego gościa natrafiłem dosłownie dzisiaj i prześledziłem kilka shotów. Chciałbym natomiast skupić się na postaci gościnnej. Zobaczyłem słowo klucz dotyczące jej zaburzenia osobowości i to mnie skłoniło do obejrzenia. Taaaaak... wejście, kilka sekund i czuć ten borderski czar. Skoro zjawiła się u niego

Jak myślicie, że ktoś taki w miarę porządny ma dziewczynę(nigdy nie miałem )to też jesteście w błędzie, to mit, że kobiety chcą normalnych facetów, liczy się tylko dynamina, wzrost i to jakie skoki emocji będą miały przy tobie ehhhh
Takim jak ja nikt nie daje szansy
#przegryw
źródło: e8483444d2629b905b53c5cec4173826
Pobierz@LePetit2197: jakie środowisko takie podejście do rozrywek. Pracowałem pół roku w takim miejscu, dla ludzi tam jedyną rozrywką było zachlanie mordy. I chamskie żarty z kolegów w pracy.
-- Mam już trochę planów, spotykam się ze znajomymi, a w niedzielę jadę do rodziny. Chcę też trochę odpocząć i ogarnąć parę spraw w domu.
--- Jadę z ekipą na jednodniowy wypad za miasto, chyba w góry albo nad jezioro, jeszcze ustalamy.
@LePetit2197: Gdyby tak było, to tylko dynamiczni i wysocy byliby w związkach, a tak nie jest. Cechę związaną ze skokami emocji nawet nie wiem, jak nazwać, żadna normalna kobieta na coś takiego nie poleci, raczej głównie te takie tak samo skrzywione, borderki czy coś.