Aktywne Wpisy

wicherq +105

I co, taka juleczka pójdzie na jakieś gównostudia pokroju ekonomii albo zarządzania. Całe studia skakanie po knadze mokambe, gry i zabawy, później pójdzie do korpo do hr bo najczęściej tam idą po takich studiach i co? No i później taka juleczka decyduje czy ktoś po konkretnych studiach typu informatyka albo elektrotechnika ma dostać pracę xDD No to są jaja jak c--j xD
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #

źródło: 5a5e5d64a49941241fafd2e77b45a8252e2c9e34d47d6690af1858440aceb379
Pobierz
Nie jestem fanem patostreamów, na tego gościa natrafiłem dosłownie dzisiaj i prześledziłem kilka shotów. Chciałbym natomiast skupić się na postaci gościnnej. Zobaczyłem słowo klucz dotyczące jej zaburzenia osobowości i to mnie skłoniło do obejrzenia. Taaaaak... wejście, kilka sekund i czuć ten borderski czar. Skoro zjawiła się u niego już następnego dnia to się od niej nie uwolni tak łatwo. Na początku widzowie będą mieli niezłe show. Podlewana alkiem i innymi używkami będzie tam przekraczać wszelki granice. Jednocześnie będzie czarująca i miła. Czekajcie tylko na pierwszy kryzys. Potem nastąpi wybuch, powrót z przeprosinami i kolejny wybuch za jakiś czas. To się nazywa BPD hoovering i nie ma polskiego odpowiednika. Może to trwać latami. Moja była nawet po kilku latach, podczas kryzysu w swoim nowym związku (+dziecko z nim), była w stanie wypisywać do mnie wspominając romantyczne chwile. A wiem, że na pewno nie byłem jedynym.
Widywałem tu wiele razy wpisy, że ktoś przygarnąłby #borderkicia - naprawdę nie wiecie z czym to się je. To jak próbowanie po raz pierwszy produktu mocno uzależniającego (tak, tego z maku) i myśl, że jesteś w stanie to kontrolować albo w każdej chwili przestać. Nie da się tego przerwać bez poniesienia ogromnych strat.
Takie osoby będą dla ciebie takimi, jakie chcesz żeby były. Będą ciche, skromne, melancholijne, introwertycznie a przynajmniej będą stwarzały taki obraz. Nagle odkryjesz, że szara myszka, która znasz na wylot bardzo lubi przypudrować nosek, wyłączyć telefon na kilka dni i siedzieć u dilera. A taki scenariusz nie przyszedłby ci do głowy NIGDY W ŻYCIU. Mało tego. Za jakiś czas dowiadujesz się, że lubi się zabawić z różnymi jegomościami, wyłudza kredyty, jest poszukiwana listem gończym. A to wszystko w okresie dwóch miesięcy od zerwania.
Być może brzmi to jak żalenie się. Być może się żalę. Na szczęście mam to już za sobą i naprawdę doceniam spokojne, właściwie często nudne życie.
Ten wpis jest zachętą do śledzenia upadku borderki na streamie.
Jeśli ktoś tkwi w takim związku to zapraszam do kontaktu. Nie jesteście sami.
jeśli się pojawi to tylko dlatego że gej będzie chciał na niej zarobić, tylko tyle.
W moim wpisie i konktekście tego streamu główna myśl jest taka, że będzie mu ciężko się od niej uwolnić. BPD nawet za urojoną krzywdę potrafią się okrutnie mścić. A blokada numeru w przypadku, gdy ona zna adres może być niewystarczająca. (Moja była nachodziła nowych właścicieli nawet gdy zmieniłem adres
Komentarz usunięty przez autora
@tubkas12: tu nie chodzi o to, jaki on jest, tylko z jaką osobą ma do czynienia. Tego typu laski są w stanie o---------c gruby szajs, jadąc na spontanie na drugi koniec Polski, bo coś im się ubzdura, albo po prostu owinąć sobie wokół palca jakiegoś typa, który cię
@zdzichpolspzoo: Może tak być i jeśli gej wyczuje że na niej zarobi to ją wpuści a jeśli nie to nie. Jedyne zagrożenie i tu ci przyznaje rację
@lesio_chce_skes: niby nie, ale jednak musi mieć za co do niego dojechać, a ona jest goła i wesoła
@lesio_chce_skes:
@tubkas12: nie każdy ogląda geja. Więc jak dorwie jakiegoś ćpunka to chłop może najzwyczajniej w świecie nie wiedzieć, że były jakieś streamy z jej udziałem.
@lesio_chce_skes: Spoko ogólnie twój post jest wartościowy ale mówię na geja to nie zadziała bo on jest właśnie głuchym rycerzem chociaż w tym odcinku jest dobra przestroga i dla geja bo on ma tę samą wadę co właśnie