Wpis z mikrobloga

Chciałbym się odnieść do wpisu @kidi1 o Trumpie i Musku, ale mnie zablokował

#trump #elonmusk #usa Wy tak się brechacie z nich jakbyście dorastali im co najmniej do pięt. Przecież Wy przez 1000 Waszych żyć nie osiągniecie tego co oni w swoim życiu osiągnęli. Nigdy nie zdobędziecie takiego majątku, takiej władzy, popularności i wpływów.

Nie lubię obu kolesi, ale taka jest prawda, że nie jestem w sytuacji, żeby się z nich naśmiewać, albo wytykać im błędy.

@kidi1 Wybacz, że napisałem śmieszkowe komentarze, ale abstrakcyjne jest dla mnie bronienie bogoli, do tego takich, którzy są ekstremalnie majętni. Uważam wręcz, że im człowiek biedniejszy, tym mniej powinien takie jednostki jak Trump i Musk szanować.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Uważam wręcz, że im człowiek biedniejszy, tym mniej powinien takie jednostki jak Trump i Musk szanować.

@SpaghettiSupernova: na twój szacunek zasluguje jedynie Zdzicho spod budki z piwem, utrzymywany przez matkę i MOPS, co nie? Swoje poglądy polityczne już przedstawiłeś. KPP?
  • Odpowiedz
@Nieszkodnik: Nie, ale nie widzę nic szlachetnego w gromadzeniu obrzydliwej wielkości majątku w wykonaniu szemranych typów. Jeśli ktoś się dorobi i ma więcej niż inni, to spoko. Ale nie do zrozumienia jest dla mnie robienia z bogoli kogoś, kto powinien być godny naśladowania czy podziwu. Zwłaszcza jeśli takie osoby dorobiły się na wykorzystywaniu mniej majętnych.
SpaghettiSupernova - @Nieszkodnik: Nie, ale nie widzę nic szlachetnego w gromadzeniu ...

źródło: GCo1VPGaAAASptJ

Pobierz
  • Odpowiedz