Aktywne Wpisy

annlupin +21
halo odbiur jakie muzyczki słuchacie se
źródło: annlupin667878
Pobierz
ShadyTalezz +79
Friz dosłownie chwali się na filmach, że unika podatków poprzez np. fundacje rodzinną, bierze 4 miliony dotacji na jakiś g---o rozwój AI(już to k---a widzę xD) - ja podatki płacę uczciwie wszystkie i teraz ten przygłup przychodzi na streama, wrzuca ułamek tego ile zarabia na unikaniu podatków na zbiórkę podczas gdy m.in przez jego optymalizacje NFZ ma dziurę w budżecie na miliardy złotych a cała ta zbiórka nie zebrała nawet równowartości 1/10
źródło: HGtIyoZacAAClj4
Pobierz

@mirko_anonim: przecież to wszystko można mieć za
@sberatel @mirko_anonim ciezko okreslic ale zdecydowanie wg mnie mniej niz te 50%. Moze 20. Mamy epidemie singielstwa, samotnosci i czego tam jeszcze, sam w moim otoczeniu widze sporo takich osob a i czesciowo do nich naleze. Mysle ze ten problem jednak glownie dotyczy facetow
Najlepiej sięgnąć po staty:
https://twojezdrowie.rmf24.pl/choroby/psychika/news-eksperci-samotnosc-ma-twarz-mlodego-mezczyzny,nId,6428953#crp_state=1
@sberatel: mniej trochę, bo niektórzy są normalni, ale po prostu nie lubią imprez
Sam miałem tak z pół roku epizod chodzenia po klubach, bo trafiłem
@Kotdog: ale jakiego stylu życia? Wyjścia na imprezę w weekend i wyjazdu na wakacje latem
@sberatel: Już samo to że żyjemy w epidemii samotności wyklucza te mityczne 95%. Dwa, że samo częste podróżowanie też pewnie uprawia z 50% jak nie mniej Polaków. U mnie w samej pracy takie coroczne wyjazdy za granicę robi może 30% ekipy xd Ze znajomych
@kaminarii: ale czlowieku co ma hajs do tego? przeciez za granice mozna pojechac autostopem
@mirko_anonim: Jak masz 18 lat i tonę czasu to może to jest atrakcyjne. Bo jeszcze też nic nie widziałeś w życiu. Im dalej w las tym jednak stawiasz lepiej wygodę, bezpieczeństwo i atrakcje które są trochę dalej, bo te bliższe albo mało co się różnią albo już widziałeś i wybawiłeś się przez czasy studiów.
Uwaga
@kaminarii: uwaga bo ktoś ze stala praca 30+ zarabia minimalną jezeli ma IQ
@mirko_anonim: A co ma jedno do drugiego? Mało to ludzi jest nawet po prostu introwertykami? Albo mało to ludzi nie widzi sensu w 'modnych' podróżach by zobaczyć kawałek ziemi który ich nie interesuje? Są też ludzie co oszczędzają czy inwestują.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero