Wpis z mikrobloga

@Zoyav: powielasz ten blad o ktorym pisal autor. W pracy mozesz miec sporo takich ludzi wokol bo np specyfika pracy tego wymaga.
@sberatel @mirko_anonim ciezko okreslic ale zdecydowanie wg mnie mniej niz te 50%. Moze 20. Mamy epidemie singielstwa, samotnosci i czego tam jeszcze, sam w moim otoczeniu widze sporo takich osob a i czesciowo do nich naleze. Mysle ze ten problem jednak glownie dotyczy facetow
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-przewodnik-54:

jakieś 95% tak żyje, te 5% to piwniczki co z domu nie wychodzą.

@sberatel: mniej trochę, bo niektórzy są normalni, ale po prostu nie lubią imprez
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: myślę,że mało ludzi tak żyje, jak patrzę po znajomych to tylko jedna osoba miała takie życie serialowe, naprawdę bardzo aktywna osoba, ja bym nie wyrobił tak żyjąc, ale też nie jest tak,że życie różami usłane, bo wiem,że były tam też problemy rodzinne, rodzina nie akceptowała właśnie stylu życia, jakieś przejściowe problemy psychiczne, włącznie z lekami od psychiatry.
Sam miałem tak z pół roku epizod chodzenia po klubach, bo trafiłem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-przewodnik-54:

rodzina nie akceptowała właśnie stylu życia

@Kotdog: ale jakiego stylu życia? Wyjścia na imprezę w weekend i wyjazdu na wakacje latem
  • Odpowiedz
za dużo głupich seriali oglądasz. Ale wygląda jak byś opisywał normalne życie, no jakieś 95% tak żyje, te 5% to piwniczki co z domu nie wychodzą.

@sberatel: Już samo to że żyjemy w epidemii samotności wyklucza te mityczne 95%. Dwa, że samo częste podróżowanie też pewnie uprawia z 50% jak nie mniej Polaków. U mnie w samej pracy takie coroczne wyjazdy za granicę robi może 30% ekipy xd Ze znajomych
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-opiekun-30:

U mnie w samej pracy takie coroczne wyjazdy za granicę robi może 30% ekipy xd Ze znajomych też tak wiele nie wywala hajsu na podróżowanie. Bardziej zaplanowane akcje, raz na 2-3 lata jak już.

@kaminarii: ale czlowieku co ma hajs do tego? przeciez za granice mozna pojechac autostopem
  • Odpowiedz
ale czlowieku co ma hajs do tego? przeciez za granice mozna pojechac autostopem za darmo.

@mirko_anonim: Jak masz 18 lat i tonę czasu to może to jest atrakcyjne. Bo jeszcze też nic nie widziałeś w życiu. Im dalej w las tym jednak stawiasz lepiej wygodę, bezpieczeństwo i atrakcje które są trochę dalej, bo te bliższe albo mało co się różnią albo już widziałeś i wybawiłeś się przez czasy studiów.

Uwaga
  • Odpowiedz
uwaga bo ktoś ze stala praca 30+ zarabia minimalną jezeli ma IQ powyżej 90

@mirko_anonim: A co ma jedno do drugiego? Mało to ludzi jest nawet po prostu introwertykami? Albo mało to ludzi nie widzi sensu w 'modnych' podróżach by zobaczyć kawałek ziemi który ich nie interesuje? Są też ludzie co oszczędzają czy inwestują.
  • Odpowiedz